Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úsměvná exkurze do rodinného života prarodičů, rodičů a dětí... Alenka (I. Andrlová) má zítra šestnácté narozeniny a její spolužák Aleš (J. Korn) dnes, slovy babičky (S. Zázvorková), „preludoval na zdi“. Na plotě proti rodinnému domu se totiž náhle objevil nápis „Miluji Tě!“. Obyvatelé domu začnou pátrat po jeho původci. Je snad Alenka jediná, komu by mohl nápis patřit? Co když si malý Pepánek (T. Holý) cvičil krasopis? Nebo to může být tátovo (P. Kostka) vyznání mámě (L. Švormová)? A co teprve strýček (K. Augusta), který má oči jen pro paní ze sousedství (J. Bohdalová)? Nejen mladí jsou přece pošetilí. Všichni v jednom domě a každý je podezřelý… Kdo a komu ta dvě krásná slova vlastně psal? (Česká televize)

(více)

Recenze (18)

Marthos 

všechny recenze uživatele

Markéta Zinnerová, autorka pozdějšího úspěšného seriálu My všichni školou povinní, si hlavu příliš nelámala a scénář této přiboudlé rodinné taškařice spíchla horkou jehlou. Je to odbyté, nepropracované, primitivní. Raději hned zapomenout. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Za prvý mi nepřijde v cajku, aby půlhodinová televizní věc měla šestiminutový úvodní titulky. Za druhý bych přísahal, že takhle protivnou hudbu musel spáchat Štaidl, což kupodivu ne. Za třetí, je to dost blbost. Ale s milejma lidma a úplně zbytečným Kornem. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Opravdu to bylo hvězdně obsazené, ale obsazení bylo bohužel trestuhodně nevyužité. Kolem jednoho nápisu na zdi se dalo roztočit pořádné divadlo. Škoda, že se ten lehce nabízený potenciál nevyužil. Mimochodem, v ČT asi pro oči nevidí, když se někdo popletl paní Švormovou s paní Obermaierovou. Půlhoďka s touto rodinkou se vlekla jako týden před výplatou. Markéta Zinnerová má na svém kontě i lepší věci. Holt není každý den posvícení. Tak jako ve všem. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Jednoho sobotního rána se před domem jedné rodinky objeví na zdi velký nápis Miluji tě. A začíná retrospektiva celého předešlého pátečního dne, kdo to tam mohl asi napsat. Nesmyslný scénář Zinnerové má obsazení výborné (až na Andrlovou a Korna), ale je vidět, že i herci si natáčení moc neužívali a jejich výkony jsou dokonce podprůměrné. A Petr Hapka se u skládání hudby asi taky moc nudil, nebo hudbu napsal po opici, že o tom ani nevěděl. Špatná komedie po všech stránkách. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Postavy mluví, ale nic neříkají. Až na Tomáše Holého bídné představení našich hvězdných herců, ale s tím slabým scénářem nenadělá ani Stellinka s Pepíčkem nic. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se bavil, všichni si role užívají, snad až na Jirku Korna, s jedinou větou. A vidět Zázvorkovou na štaflích? :-D "Dal jsem soužce poznámku. Mluví při vyučování a pere se v šatně." :-D Hlášky luxusní ;-). ()

otík 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo moc pěkné. Velmi úsměvný příběh s top obsazením o jedné rodince, která řeší, kdo na protější zdi napsal slova MILUJI TĚ. Byl to mladý amant mladé dívky, nebo její vykutálený menší bratříček, nebo rodiče nebo strýček nebo dokonce prarodiče? Skvělé obsazení, jednoduchost příběhu, akorátní stopář = pohodový televizní film. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Já jsem viděla už spoustu věcí, ale tohle dílo jsem měla tu čest shlédnout až nyní. Obsazení je v pohodě, což o to, nejlepší je Kemr a Holý, a pak Bohdalová s Augustou zavřeným v králíkárně, ale jinak je to příběh dost slabý. Ale aspoň už vím, že: "Když tatínek mluví, nešustíme." ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Áčkové osazenstvo (od nejmladšího Holého po nejstarší Zázvorkovou) v příběhu bez příběhu. Tady vlastně není moc o čem a třeba dříve narozeného diváka, kterému už jména jako Augusta nebo Kostka nic neříkají, bude jenom těžko udržet před obrazovkou. Markéta Zinnerová uměla psát lépe a osobnosti jako Bohdalová či Kemr by si to „lépe“ zasloužili. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Sbírka skvělých herců, ale ten scénář byl poněkud, řekněme, slaboduchý. Přesto pobavilo a je jen dobře, že to bylo milosrdně krátké. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Komedie sice byla hvězdně obsazená, ale jediný zajímavý námět, tedy nápis na zdi a téměř detektivní pátrání po jeho autorovi, si prostě sám o sobě nevystačí a to i při slabé stopáži. A Karel Augusta - bláznivě zamilovaný do Jiřiny Bohdalové, zavřený v kleci tomu nepomůže. Jestli já jsem si to nemyslel, že to nakonec bude...no nechte se překvapit. Dodat se dá, že snad může být filmeček inspirací pro všechny, kteří smýšlejí tak, že láska rozhodně v každém věku kvést nemůže. A je také důkazem, že muži jsou celý život dětmi. ()

Mikovec 

všechny recenze uživatele

Neskutečný socialistický nesmysl, bez nápadu a dobrého scénáře, který není ani dobrý na zkrácení chvíle mezi reklamami. S přihlednutím na minulý režim a na to, že byly jen dva kanály 1* ()

Cesty timem 

všechny recenze uživatele

Kousek za dvě hvězdy. Ale za Tomáše Holého (a jeho soušku atd.), Josefa Kemra, Jiří Korna a Petra Hapku jednu hvězdu přidávám. ()

Reklama

Reklama