Reklama

Reklama

Star Wars: Poslední z Jediů

  • Česko Star Wars: Epizoda VIII - Poslední z Jediů (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Ve filmu Star Wars: Poslední z Jediů od studia Lucasfilm pokračuje sága rodu Skywalkerů. Postavy předchozího filmu Star Wars: Síla se probouzí spolu s legendárními hrdiny galaxie prožívají strhující dobrodružství, během kterých odhalí prastará tajemství Síly a šokující události z minulosti. (Falcon)

Diskuze

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

Ja si myslím, že zmazaná scéna ako dáva stormtrooper Finnovy vo výťahu po zadočku je best. A najlepšie vystihuje celý film :DD

na příspěvěk reagoval donobonolomo

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

SONITA

Ach jo, ach jo. Vždyť je to vše v VIII řečeno. Opravdu potřebujeme vidět dospívání Kyla? Kylo studoval pod Lukem a projevovaly se v něm sklony k agresivnějšímu chování. Snoke (u kterého nás vskutku nemusí zajímat, odkud přišel) toho využil a začal Kyla postrkovat lehce k temné straně. Luke (zde je to smutné, protože to k jeho charakteru nepatří a sám Mark Hamill z toho byl zklamaný) se rozhodl to zastavit, ale v poslední chvíli si to rozmyslel - ale to co Kylo viděl byl myslím dostatečný impuls k tomu, aby se definitivně vzdal učení světlé strany.

To že nosil masku je logické. Snažil se napodobit dědu, a nešlo mu to, a to je právě pointa jeho postavy. Kylo není nový Vader, není to černobílý epický záporák válcující s přehledem vše na co přijde. Je to rozháraný charakter, který neví, čím chce být. Proto ta maska, naopak je to hezký vývoj. Ve chvíli kdy zabije Snoka (což není žádné oblbnutí, Snoke vycítil že Kylo chce zabít svého úhlavního nepřítele, ale netušil logicky že je to on, když se před Kylem na zemi plazila Rey) se naplno uvolní jeho potenciál a zjistí k jaké roli byl určen - postava Snoka posloužila svému účelu a příběhový arc Kyla je dovršen.

Tenhle film má otřesnou scénu v Canto Bight, podivná pravidla hyperprostoru a několikerý trapný humor, stejně jako naprosto nudné scény, ale my se radši hádáme o věcech, co zrovna odůvodnit jdou. Proč? Ach jo.

na příspěvěk reagoval Merengues9, SONITA

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Dr.Halir

Dr.Halir (hodnocení, recenze)

Žes to napsal zrovna ty Miro :D:D:D Tímhle ze sebe děláš přesně toho dementa, ale pokračuj. Bavíme se :)

SONITA

SONITA (hodnocení, recenze)

Akože áno je pravda že za tie peniaze ktoré Lucasovi zaplatili si ozaj môžu robiť čo chcú ale pripadalo mi to také neúctivé voči Lucasovej práci že tak lacno nám naservírovali vymakanú hlavnú hrdinku bez poriadnej minulosti či skúseností. Pretože v starej trilógii sme krásne videli ako sa Luke v každej epizóde postupne menil a stával silnejším a skúsenejším až napokon dokázal odolať aj samotnému Vaderovi. V tomto prípade si ale Rey prešla rýchlokurzom a teda nemám voči jej schopnostiam žiaden rešpekt ale skôr odpor. Proste Luke a Anakin boli ako poctiví študenti ktorí sa usilovne pripravovali na skúšky nejaký ten čas a Rey si ako majsterka sveta len prišla na skúšku a získala len tak A-čko. Proste nemá to hodnotu. 

SONITA

SONITA (hodnocení, recenze)

Úplne inak by som vnímala VII epizódu a aj samotného Kyla Rena keby sme videli postupne ako Ben Solo dospieva a čo presne bolo príčinou jeho zmeny. Kto bol vlastne Snoke ? Pretože nakoľko sú nám Kylove motívy neznáme tak nám aj celé to jeho chovanie pripadá komické. Ak by tú masku vôbec nenosil tak by to bolo oveľa lepšie lebo takto sa iba zbytočne strápnil keď nám iba ukázal že sa hral na niekoho kto není. Od Snoka som mala veľké očakávania a dúfala som že sa nám predvedie v plnej paráde ako nový Palpatine a on ho Kylo oblbol ako nejakého 10 ročného padawana. No proste jedno sklamanie za druhým a vy sa mi čudujete prečo tu hejtujem ako posadnutá. 

na příspěvěk reagoval Darth_AK

Příspěvek byl smazán administrátorem.

SONITA

SONITA (hodnocení, recenze)

Ty azda SW rozumieš? Ako môže niekto tvrdiť že sa považuje za fanúšika SW a pritom vynechať taký dôležitý detail ako je cesta akou sa s hlavného hrdinu či hrdinky stane JEDI ?? Si myslíš že stačí len lúsknuť prstom ako Thanos a svet SW a sa bude meniť podľa tvojej vôle a bude ignorovať všetkú Lucasovu prácu ??

Příspěvek byl smazán administrátorem.

SONITA

SONITA (hodnocení, recenze)

Áno ja viem že si mnohí myslíte že preháňam lenže ja verím tomu že sa dá natočiť kvalitné pokračovanie aj bez toho aby som musela tak okato vykrádať nejakú inú epizódu. 

SONITA

SONITA (hodnocení, recenze)

No ak nejakú prácu urážam tak maximálne prácu ľudí na VIII epizóde lebo sorry ale na VII epizóde sa ľudia veľa nenamakali a scenáristi už vôbec nie a preto im nakladám čo sa len dá.  Jar Jar Abrams je podľa teba urážka ? No dúfam že mi to Abrams odpustí. A mimochodom rozumiem SW oveľa lepšie ako ty. Ak by som ja točila VII a VIII epizódu tak ani vo sne by ma nenapadlo dať taký nezmysel že Rey bez výcviku dokáže všetko. V mojej verzii by sa Rey dostala k nejakému duelu možno až v IX epizode po poriadnom výcviku od Luka.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

 (hodnocení, recenze)

Už ti máma nachystala svačinu do školy?

 (hodnocení, recenze)

Jar Jar Abrams není urážka? Jdi si za maminkou pro svačinu a nelze na diskuze.

 (hodnocení, recenze)

Urážíš práci všech lidí na 7 a 8.dilu a dopředu už urážíš i 9.dil. Tak co mě na to řekneš?Co jiného je potom tvoje Jar Jar Ambra s? Děláš si tu akorát prdel a vůbec SW nerozumíš.

na příspěvěk reagoval SONITA, SONITA

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

SONITA

SONITA (hodnocení, recenze)

Všetkú múdrosť sveta som určite nespapala ale dovolím si tvrdiť že ja osobne by som určite dokázala natočiť pútavejšie pokračovanie SW hoci len amatérskym štýlom s nízkym rozpočtom. A za tým si teda stojím. 

SONITA

SONITA (hodnocení, recenze)

Tak po prvé ja mám rovnaké právo vyjadriť svoj názor na film či už pozitívny alebo negatívny. Ak sa mi raz tie posledné dve epizódy nepáčili tak sa mi proste nepáčili.  Po druhé ja narozdiel od teba tu žiadneho užívateľa neurážam. Áno netajím sa tým že VII a VIII epizódu nemám rada ale aspoň normálne vysvetľujem dôvody. 

 (hodnocení, recenze)

SONITA

A ty jsi si spapal veškerou moudrost tisíciletí. Tak nám všem řekni dopředu jak to bude na hovno. Zkus ze sebe nedělat většího dementa než ve skutečnosti jsi.

na příspěvěk reagoval SONITA, SONITA, Dr.Halir

SONITA

SONITA (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tak tak Jar Jar Abrams nech sa radšej vráti k Star Treku a lepšie spraví. IX epizóda bude alebo ďalšou kopírkou alebo len ďalšou  WTF epizódou.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Dvojka Na nože nabírá Davea Bautistu

Dvojka Na nože nabírá Davea Bautistu

11.05.2021

Tak se zdá, že si dvojce herců ze Spectre Daniel Craig a Dave Bautista zopakují svoji spolupráci. Bautista se totiž čerstvě upsal pokračování detektivky Na nože Riana Johnsona od Netflixu. Režisér… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Vrátí se mladý Han Solo?

Vrátí se mladý Han Solo?

20.07.2020

Asi jste zaznamenali, že film Solo: Star Wars Story nebyl moc úspěšný. Půlroční mezera mezi Solem a fanoušky odsuzovaným Posledním z Jediů způsobila, že v létě na nový díl Star Wars prakticky nikdo… (více)

Reklama

Reklama