Reklama

Reklama

Star Wars: Poslední z Jediů

  • Česko Star Wars: Epizoda VIII - Poslední z Jediů (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Ve filmu Star Wars: Poslední z Jediů od studia Lucasfilm pokračuje sága rodu Skywalkerů. Postavy předchozího filmu Star Wars: Síla se probouzí spolu s legendárními hrdiny galaxie prožívají strhující dobrodružství, během kterých odhalí prastará tajemství Síly a šokující události z minulosti. (Falcon)

Diskuze

erased

erased (hodnocení, recenze)

Eodeon

Bacha, teď ti z toho udělá dvojitý zápor a jste zase na začátku.

Teda ne že byste se z něj kdy pohli.

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

CvokCZ

přesně tak. číst Star Wars optikou žánrového diváctví a navíc si ještě splést žánr. je to jen fail nebo double fail?

na příspěvěk reagoval erased

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

anomandaris

ty bys mi měl být spíš vděčný jedinému dobrákovi, kterému tu vůbec stojíš za nějakou odpověď, než abys žadonil o to, abychom tvé slaboduché řečnění opláceli argumentací. jak už jsem řekl, perly sviním.

na příspěvěk reagoval anomandaris

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Badmaniak

Tak u nás možná ale jsi si jistý, že i v předaleké galaxii která nemá se Zemí nic společného? :)

Jinak Star Wars není SciFi ale Space Opera, Fantasy pohádka ve SciFi kulisách :)

na příspěvěk reagoval Eodeon

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

anomandaris

Trefné:D

 

Jinak Badmaniak správně poukazuje na jednu z kvanta plot holes, nevím, co se ostatním na tom nezdá... celý scénář je mnohem naivnější, než jakýkoliv film z původní trilogie, mrzí mě, že je poměrně velké množství diváků, co to buď záměrně ignoruje, nebo co hůř - nevidí...

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Badmaniak

no tak když ten střih podle svých slov řešíš, tak sem s argumentací. jak zní rozbor, na základě kterého je přípustné hovořit zde o vadném střihu? proč mám pocit, že za tím žádný argument vlastně není, ale jen nějaké tvé pocity?

na příspěvěk reagoval anomandaris, Badmaniak

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Badmaniak

"Neměl bych nic proti, kdyby to byl prostě film sám o sobě..."

 

co to je zase tohleto za marťanskou argumentaci? jakože nemít film v názvu Star Wars, platí normální kritéria a film by byl dobrý, ale protože tam ty dvě slova jsou, tak platí kritéria naruby a film je tím pádem plný chyb, které by neměl, nebýt vzdálených souvislostí s jinými filmy? he?

na příspěvěk reagoval Badmaniak

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

CvokCZ

Fajn, pokud neberete dezerci (mimochodem ta asiatka dezertovala - měla dokonce prsten odboje). Tn protivnej rebel vyzradil polohu flotily Finnovi - někomu kdo podle vás nebyl součástí odboje (to už samo o sobě je zrada - nějak se do toho chlapci zamotáváte :) ). Tyto informace se dostaly k nepříteli a zapříčinily vyzrazení utajovaného přesunu jednotek a téměř zničení celého odboje.

 

A smějte se tomu, ale i za menší věci se staví za válečného stavu ke zdi. ;)

 

A že to beru jako realitu? Neberu. To bych tu musel řešit i hned první scénu, kde jsou zvukové rázové vlny, kdy přilétají lodě mimo atmosféru.

Já pouze řeším kvalitu filmu a scénář. Efekty jsem zmínil - tedy střih, kdy krásná scéna, která měla 7 vteřin a vypadala by nádherně, byla rzstříhána a několikrát zopakována z několika úhlů po jedné skeundě.

A scénář, jak jsem zmínil, například celá ta Finnova linka.

 

Uvědomte si, že ve sci-fi se neřeší nějaké fyzikální zákony, výskyt nějakých jiných ras, neexistujících možností pohybu ve vesmíru, atd. Ale scénář děje by měl být nějak uvěřitelný. Je to sci-fi, ne pohádka. ;)

na příspěvěk reagoval Merengues9, Eodeon, erased, CvokCZ

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

anomandaris

Čo do úsmevnosti a roztomilosti, Badmaniak ich všetkých práve prešťal tak, že neviem, či to nevyhral celkovo.

anomandaris

anomandaris (hodnocení, recenze)

Badmaniak

Ten film je prostě špatný i to se může stát, zjistil jsem, že je zbytečné cokoliv řešit(hlavně pak samotný scénář). Ruin se to pak několikrát snažil vysvětlovat(ty chyby ve scénář)i a i samotný Ruin se do toho zamotal. Zdejší fanboye neřeš, ti jsou úsměvní a roztomilí.

na příspěvěk reagoval mm13

CvokCZ

CvokCZ (hodnocení, recenze)

Badmaniak

Tak Finn není ani oficiálně součástí Odboje, který ale je spíše skupina dobrovolníků než přímo vojenská organizace, takže jen těžko mohl dezertovat :D

na příspěvěk reagoval Badmaniak

erased

erased (hodnocení, recenze)

Prakticky zrada a dezerce během válečného stavu -> okamžitá poprava bez debat.

 

Krásný.

Související novinky

Dvojka Na nože nabírá Davea Bautistu

Dvojka Na nože nabírá Davea Bautistu

11.05.2021

Tak se zdá, že si dvojce herců ze Spectre Daniel Craig a Dave Bautista zopakují svoji spolupráci. Bautista se totiž čerstvě upsal pokračování detektivky Na nože Riana Johnsona od Netflixu. Režisér… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Vrátí se mladý Han Solo?

Vrátí se mladý Han Solo?

20.07.2020

Asi jste zaznamenali, že film Solo: Star Wars Story nebyl moc úspěšný. Půlroční mezera mezi Solem a fanoušky odsuzovaným Posledním z Jediů způsobila, že v létě na nový díl Star Wars prakticky nikdo… (více)

Reklama

Reklama