Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trailery, ve kterých se dozvíte pravdu o vašich oblíbených filmech a seriálech. Trailery tak upřímné, že se jich bojí všichni filmový tvůrci i producenti. (skrblik007)

Recenze (47)

H34D 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavné zesměšňování a parodování známých kousků kinematografie. Každý film má řadu chyb a drobných nedostatků, kterých se Honest trailers nemilosrdně chytí a filmu, popř. tvůrcům je vmete do tváře. Časem se to však trochu okouká a stopáže jednotlivých trailerů nepříjemně stoupají. Osobně preferuji více CinemaSins... 6/10 ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Hľadanie chýb vo filmových projektoch je vďačnou záležitosťou a Honest Trailers z toho ťažia dostatočne efektívne. Niektoré diely dokážu napnúť bránicu k prasknutiu, iné len klasicky pobavia, ale ako celok aj tak ide o zaujímavý projekt, ktorému by však miestami prospela kratšia minutáž dielov. Nehovoriac o tom, že občas tvorcovia evidentne vytrhávajú fakty z kontextu. Zásadne to všk nevadí a vo vybraných prípadoch je dokonca cítiť aj istú dávky úcty. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Naprosto luxusní záležitost, která nemá ve světě trailerů obdoby:) Honest Trailers ukazují všem divákům, někdy možná až příliš krutou a "šokující" pravdu o největších blockbusterech současnosti. "Voiceover" v podání Gannona Nickella, který namluvil několik prvních kousků, je naprosto geniální a intonace a naléhavost jeho parádního hlasu povyšuje už tak maximálně vyšperkované linie a hlášky na absolutní TOP. Za absolutní vrchol považuji trailery na Stmívání, Hunger Games, Avengers, Transformers, Paranormal Activity a The Walking Dead, které znám už téměř nazpaměť. Honest Trailers jsou extra vtipné, trefné a "incredibly true." Přesně vystihují (ne)skutečnou pravdu o daném díle. Od doby, co existují, se na ně dívám mnohem častěji, než na klasické trailery. A díky traileru na Twilight také přichází na scénu "The most epic music ever!":) MUST SEE! "And even more stares...", "Why does Chris Pine make this same stupid face every time he gets punched?", "Starring: No one." :D ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Někdy pobaví, někdy spíš ne. Je znát, když kritizují dobrý film a kdy špatný, což se mi líbí. Jedná se v podstatě o bandu geeků, kteří spojí hlavy dohromady a koukaj společně na film, ze kterého se snaží vytěsnit sebemenší hloupost či nesrovnalost. A ten borec, co to namlouvá, má skvělý hlas. Nejlepší trailery : Star Trek: Do temnoty, Batman a Robin, Indiana Jones a Království křišťálové lebky, Superman 4, Amazing Spider-Man, Stmívání, ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Kvalita kolísavá, přičemž těch trailerů, o kterých bych mluvil jako o nevtipných, trapných a v několika případech i vypoceně ubohých, je rozhodně více. Navíc jsou většinou přespříliš dlouhé a autoři člověka spíše než o vlastním smyslu pro humor přesvědčí o tom, že mají doopravdy rádi asi málokterý film. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Určitě záleží jaký máte k danému filmu, ke kterému je "Upřímný trailer" zhotoven, vztah. Trailer k filmu, který člověk nemusí, se pravděpodobně zalíbí, trailer k oblíbenému filmu se může shledat s odporem. Každý trailer si ale každopádně najde svoje zastánce. Ve většině případů je to trefné a vtipné, některé autorovi narážky jsou trochu mimo, ale záleží, jak se k tomu každý postaví. Mně tam kromě tohoto vadí také občasné protiřečení si, takže nehodnotím úplně nejvýš. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"Vcelku zábavné zesměšňování a parodování známých kousků kinematografie..." Prosím?XD Nejedná se vůbec o žádné parodování, natož pak zesměšňování (autor tohoto výroku "Honest Trailers" nejspíš vůbec nepochopil), jedná se o trefnou, inteligentní a originálně podanou kritiku založenou na sesumírování všech zhovadilostí (mnohdy skutečně směšných zhovadilostí), které se ve filmech nacházejí. A že je nefér jejich zaměření na "Twilight" ságu? Vždyť každé slovo, které tam padne, je pravda.;-) TOP HT: "Twillight", "The Dark Knight", "Independence Day". ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Skutočne skutočné trailery, ktoré vám poodhalia ako to je v skutočnosti. Pravdivé, bez zrnka lži, ktoré neskutočne pobavia. Vskutku... i keď nechápem ako sa to sem dostalo podľa mňa to teda TV seriál určite nie je nemá to tu čo robiť... ale tak budiž... mimochodom nepríde vám teraz to slovo "skutočne" divné a blbo znejúce keď si to prečítate viac krát?? ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad. Je to docela výstižné. Ten týpek se s tím nesere. Člověk se u toho fakt pobaví. "Nejvíc sexy vidlák na východním pobřeží.":D ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

výstižné a hlavně vtipné trefování se do slabin největších filmových událostí poslední doby.. kvalita jednotlivých upřímných trailerů se trailer od traileru liší, ale většina je opravdu povedená a kluci ze ScreenJunkies si za celý tento počin zaslouží rozhodně palec nahoru.. ke zhlédnutí i s českými titulky zde.. P.S.: pro mě je jednoznačně top honest trailer na Promethea, jelikož trefně vystihuje všechny ty nesrovnalosti, nelogičnosti a hlouposti, díky kterým film většinu z nás zklamal.. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Ženiální nápad. Rozhodně neplést s parodií nebo úmyslným zesměšněním. Spíše to berte jako humorně a s nadsázkou podanou kritiku daného filmu. GIMME MORE! ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

"Everything wrong with..." od CinemaSins je síce môjmu srdcu bližšie, ale aj frajeri zo Screen Junkies dokážu mnohokrát kráľovsky pobaviť. "Bewbs!" ()

Katzenklo 

všechny recenze uživatele

"In a world full of movies and television, only one channel is keeping them honest." Chlápci ze Screen Junkies si před pár lety všimli, že některé filmové trailery jsou dosti zavádějící, tak se rozhodli to udělat po svém. Proto umístili na YouTube 13.2.2012 první Upřímný trailer, pojednávající o 3D verzi prvního prequelu k sérii Star Wars s podtitulem Phantom Menace. Pokud srovnáte tento díl s některými současnými, zjistíte, že jsou nesmírně odlišné. Tento první je dosti stručný (má jen minutu a půl) a jako voicecover posloužil Ptolemy Slocum. Druhý díl následoval 22. března, kde si vzali na paškál první díl populární filmové s(r)ágy Twilight prostřednictvím mrazivého hlasu Gannona Nickella. Později dostali nápad, že by mohli přibývající fanoušky poprosit, aby jim v komentářích napsali, co by chtěli slyšet Gannona říci. Tak vznikl legendární a dodnes používaný model dovětku Honest Trailers; poprvé se objevil v traileru na Temného rytíře. Nickell byl posléze povolán k plnění vojenské povinnosti, proto jej od trilogie Pán prstenů (11.12.2012) nahradil poněkud korpulentnější, ale neméně geniální Jon Bailey, jenž prokázal svou hlasovou rozmanitost především v trailerech na Grown Ups s Adamem Sandlerem a animované filmy (zum Beispiel Frozen). Překvapením bylo, když díl o oktalogii Harry Potter místo Baileyho namluvil záměrně muž, jenž měl na svědomí i původní potterovské upoutávky. Screen Junkies se již pustili i do televizních seriálů, prvním byl Breaking Bad (6.8.2013). Ke 20.9.2014 bylo stvořeno 73 dílů Honest Film Trailers a (téměř) každé úterý přibývají další. A já osobně se na každý vždy napjatě těším. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Ano, tak tohle jako milovník sarkasmu a nadsázky rozhodně můžu. Některé filmy si to opravdu zaslouží, zejména nekriticky přijímaný a naprosto prázdný Hobit. (892.) ()

Reklama

Reklama