Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co Markovi rodiče spáchali sebevraždu, vrací se jejich syn po deseti letech do svého rodného města Renton v Anglii. Markovi se nelíbí za jakých okolností se jeho rodiče zabili a nechce se smířit s výrokem policie, že se nejednalo o vraždu. Je na něm, aby se postaral o svoji sestru a babičku. Avšak adaptovat se znova ve svém domově bude mnohem složitější, než si původně myslel. (Jardismo)

(více)

Recenze (2)

Nalito 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý trojdielny film/seriál, kde som až do poslednej chvíle nevedela, kto je vrahom a či je vôbec nejaký vrah, nechá vás celú dobu v napätí a nechá vás premýšľať o tom, čo sa deje. Páčilo sa mi, že celý film je taký nevtieravý, do deja sa ľahko vcítite, ako keby ste ho prežívali spolu s postavami a žili s nimi v tomto meste. Zaujímavá zápletka a na druhú stranu starosti bežných ľudí, ktoré môže prežiť každý z nás. Milujem konce, ktoré ma absolútne "šoknú", tento bol jeden z nich :). ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Zkratkovitá, od pohledu narychlo spíchnutá minisérie s poněkud teatrálnim (před)finále a skvělou, leč nedostatečně využitou Charlotte Riley. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama