Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Těžce závislý hráč Aaron prodává v obchodě konzolové hry, třebaže příliš nechybělo, aby se stal kvalifikovaným právníkem. S přítelkyní, která s ním sdílí nejen jeho "vytříbený" slovník plný vulgarismů, ale také zálibu v hraní her, tak zažívá nečekaná dobrodružství. Setkají se tak například s fanoušky známé komerční online hry World of Warcraft. 
Tento známý internetový počin paroduje náturu "pařmenů" akčních online her, jako jsou Call of Duty a Modern Warfare. (P. J. D.)

(více)

Recenze (8)

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Zpočátku tento internetový počin může diváka zaujmout. Nejspíše si bude říkat, že „co to sakra je“ a možná, že si i na styl seriálu postupně zvykne. Pakliže se příběh rozvíjí a má smysl, pak je to i snesitelné. Problém začíná ve chvíli, kdy tvůrci nevědí, jak dál, a proto si začnou vymýšlet nehorázné hlouposti. I s průměrnými (a někdy i podprůměrnými) hereckými výkony, žádným (či bídným) hudebním doprovodem, poněkud laxními rekvizitami (až na dům a obchod nic moc), a čím dál tím horšící se režií i scénáři (bez jakéhokoli smyslu, poselství…) mi nezbývá dát jiné hodnocení, než dvě hvězdičky. Občas jsem si i říkal, zda si to ale nezaslouží dostat odpad, protože u této satiry je to těžké rozhodnout (posuďte sami). ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

S cz titulky zde. Seriál ukazuje, jak akční hry dělají z hráčů agresivní retardy. Aaron je perfektní, i když někdy trochu přehání, ale baví mě. Za to Becku teda moc nemusím. Nejvíc se mi líbily epizody, když je Aaron vyléčen a pak ty z obchodu, kdy rozhoduje komu co prodá. Celkově docela povedený seriál, ale jak koukám na hodnocení, tak asi nesedne každýmu. 60% ()

Reklama

Tristaver 

všechny recenze uživatele

První asi čtyři díly byly skvělé, pak to padalo přes průměr až do odpadu. Aaron je děsně nesympatický a přehrávající, což je s ohledem na fakt, že na jeho postavě seriál stojí, naprosto zásadní problém. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Jsem jeden z těch, kteří se u toho baví a chápou, že je to vyhnané do extrému schválně. A díl LARP v parku je nejlepší. :D ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Až bude někdy probíhat anketa o nejodpornější a nejtrapnější hlavní seriálovou postavu, už mám svého favorita. ()

Zajímavosti (2)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu Reckless Tortuga. (P. J. D.)
  • Webový seriál u nás vnikl do podvědomí díky stránce videacesky.cz, která jej kompletně přeložila pro české diváky. (P. J. D.)

Reklama

Reklama