Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Těžce závislý hráč Aaron prodává v obchodě konzolové hry, třebaže příliš nechybělo, aby se stal kvalifikovaným právníkem. S přítelkyní, která s ním sdílí nejen jeho "vytříbený" slovník plný vulgarismů, ale také zálibu v hraní her, tak zažívá nečekaná dobrodružství. Setkají se tak například s fanoušky známé komerční online hry World of Warcraft. 
Tento známý internetový počin paroduje náturu "pařmenů" akčních online her, jako jsou Call of Duty a Modern Warfare. (P. J. D.)

(více)

Recenze (8)

6thSun 

všechny recenze uživatele

Až bude někdy probíhat anketa o nejodpornější a nejtrapnější hlavní seriálovou postavu, už mám svého favorita. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Jsem jeden z těch, kteří se u toho baví a chápou, že je to vyhnané do extrému schválně. A díl LARP v parku je nejlepší. :D ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

S cz titulky zde. Seriál ukazuje, jak akční hry dělají z hráčů agresivní retardy. Aaron je perfektní, i když někdy trochu přehání, ale baví mě. Za to Becku teda moc nemusím. Nejvíc se mi líbily epizody, když je Aaron vyléčen a pak ty z obchodu, kdy rozhoduje komu co prodá. Celkově docela povedený seriál, ale jak koukám na hodnocení, tak asi nesedne každýmu. 60% ()

Tristaver 

všechny recenze uživatele

První asi čtyři díly byly skvělé, pak to padalo přes průměr až do odpadu. Aaron je děsně nesympatický a přehrávající, což je s ohledem na fakt, že na jeho postavě seriál stojí, naprosto zásadní problém. ()

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Zpočátku tento internetový počin může diváka zaujmout. Nejspíše si bude říkat, že „co to sakra je“ a možná, že si i na styl seriálu postupně zvykne. Pakliže se příběh rozvíjí a má smysl, pak je to i snesitelné. Problém začíná ve chvíli, kdy tvůrci nevědí, jak dál, a proto si začnou vymýšlet nehorázné hlouposti. I s průměrnými (a někdy i podprůměrnými) hereckými výkony, žádným (či bídným) hudebním doprovodem, poněkud laxními rekvizitami (až na dům a obchod nic moc), a čím dál tím horšící se režií i scénáři (bez jakéhokoli smyslu, poselství…) mi nezbývá dát jiné hodnocení, než dvě hvězdičky. Občas jsem si i říkal, zda si to ale nezaslouží dostat odpad, protože u této satiry je to těžké rozhodnout (posuďte sami). ()

Jean_Calid odpad!

všechny recenze uživatele

Dávám tomu hodnocení odpad, protože je to odpad. Nejde o to, že to vyhnali do extrému, není to vtipný a to by komedie být měla. Hromadou sprostých slov a pošahaným hlavním hrdinou to nespravíte. ()

burg odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle trapárna se fakt může směle rovnat takovým (s)hitům jako jsou Novoty, Dobroty, nebo cokoliv od Trošky. ()

Reklama

Reklama