Reklama

Reklama

Few Words

  • Kanada Few Words
Trailer
Dokumentární / Sportovní
Francie / Kanada, 2012, 59 min

Obsahy(1)

Few Words je příběh Candida Thovexe, průkopníka moderního lyžování, který se stal jedním z nejúspěšnějších a nejtalentovanějších freestyle lyžařů na světě. Trojnásobný vítěz X-Games, mistr světa ve freeridu (Freeride World Tour) a freeskiing legenda Candide vás vezme na cestu za objevováním nejkrásnějších sněhových regionů. Dva roky cestoval, aby natočil některé z nejvíce vzrušujících sekvencí freeskiingu, a to se mu dokonale podařilo. Tento dokument o jeho pohádkové kariéře vám pomůže objevit nebo znovu nalézt jeden z nejkreativnějších znaků freeskiingového světa. To je Candide Thovex v několika slovech. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

joelly01 

všechny recenze uživatele

Byla jsem se na nej minuly rok podivat v Praze na premiere. Na Candida. Chtela jsem si ho vzit domu, ale Klenot se tvaril dost nasupene, tak jsem s brekem utekla do auta. Film je snovy. Provazanost s Candide camera je zrejma (logicky). Pri sledovani podobnych veci si rikakm proc se nevykvaknu na tu svou "karieru" korporatniho otroka, nesbalim si sve saky paky a nedam se na karieru profesionalniho "ski bum". ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Úžasné záběry horských oblastí a hranice lidských možností v podání Candida Thovexe. Jeho skoky a triky jsou neskutečné a tento dokument obrovsky naplnily a pozvedly do výšin z kterých se tento průkopník moderního freeride lyžování zpouštěl. Toto dílo doporučuji shlédnout v BluRay kvalitě na pořádné televizi a filmový zážitek je na světě. Dávám 80% - čtyři hvězdy. ()

Reklama

rekkky 

všechny recenze uživatele

Every sport has its own pioneers and after viewig the Few Words it looks like Candid Thovex is the one them for freestyle skiing. You don’t have to be expert for recognising the person, who is inspiration for others and see someone with the gift for destroying the barriers. Overcoming the obstacles and still pursuing the dreams, that is the main reason, why Few Words is describing the special story of exeptional skier. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Nemám dokumenty až tak moc v lásce, ale tenhle mě přímo pohltil. Lyžování a hory miluju a tady to prostředí bylo skvěle zachycené. Candide je prostě borec. Vždycky jsem tyhle lidi obdivovala, že se nebojí tak riskovat a užívat si hory na plno. Několikrát jsem si taky zkoušela pár skoků na lyžích a díky tomu jsem se do Candida hned vžila. Vím, jaký je to bezvadný pocit jen tak letět nad haldou prašanu. To všechno bylo doplněné výbornou hudbou, která k tomu fakt sedla. Doporučuju na dokument koukat v HD kvalitě, abyste měly krásně vyrýsované vrcholky hor. 100%. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Během natáčení v Kanadě kousl Candida Thovexe do stehna vlk, neprokousl však kalhoty. (Simpoch)

Reklama

Reklama