Reklama

Reklama

Grand Hotel

(seriál)
Trailer
Drama / Mysteriózní / Historický
Španělsko, (2011–2013), 43 h 9 min (Minutáž: 60–85 min)

Hudba:

Lucio Godoy

Hrají:

Adriana Ozores, Amaia Salamanca, Yon González, Eloy Azorín, Fele Martínez, Pep Anton Muñoz, Pedro Alonso, Luz Valdenebro, Llorenç González, Marta Larralde (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Píše se rok 1906 a svět je ještě opředený tajemstvím. Mladík prostého původu Julio Olmedo (Yon González) přijíždí do luxusního Grand Hotelu, zasazeného do prostředí idylického venkova. Zavedlo ho sem pátrání po ztracené sestře, která byla těsně před zmizením povýšena. Julio se dozvídá, že jeho sestru vyhodili, protože kradla. Ale vůbec tomu nevěří. Má podezření, že se v hotelu něco stalo, jeho sestra byla u toho a historka má zakrýt pravdu. Proto se nechá zaměstnat jako číšník. Seznamuje se s půvabnou Alicií Alarcónovou (Amaia Salamanca), která je jednou z dcer bohaté majitelky hotelu doni Teresy (Adriana Ozoresová). Alicia se nechce smířit s tím, že ji nutí provdat se za vlivného hotelového manažera Diega Murquía (Pedro Alonso). Stejně jako Julio má podezření, že v prostorách hotelu se děje něco nekalého. Rozhodnou se společně odhalit, jaká tajemství a záhady se ukrývají v Grand Hotelu – na místě, kde se láska setkává s žárlivostí, zradou, vraždou a intrikami, do kterých jsou zapleteni zaměstnanci, hosté, ale i vyšetřující detektivové. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele slunicko2 k tomuto seriálu (1)

Grand Hotel (2011) 

Telenovela jak má být. 1) Počáteční díly seriálu mě doslova šokovaly. Pořád se něco dělo. Zcela chyběla dějová vata, tak typická pro (nejen) telenovely, ať české či zahraniční. Postavy byly jasně načrtnuty. Panečku..._____ 2) Během první řady se seriál doslova zaryl pod kůži. Opravdu to vypadalo, jakoby osvícený producent seškrtal 80 dílů nekonečné latinskoamerické telenovely do 9 dílů, aniž by příběh ochudil o jedinou dějovou linku. Jen vyhodil balast. Vata, vycpávky, zbytečné rozhovory, přechody z místnosti do místnosti za doprovodu dramatické hudby, to všechno chybělo. No, mně ne._____ 3) Postupně během dalších řad však vztah číšníka Julia a dcery majitelky hotelu Alicie, obecně Juliovo chování, vlastnosti a schopnosti jakož i stále absurdnější (a pitomější) děj mé nadšení ochladily. Ve druhé řadě se objevila i špetka vtipu. Třetí řada je už jen lehká komedie. Postupné telenovelatění díla mě zklamalo._____ 4) V seriálu se objevuje mnoho přitažlivých herců, například 25letý Yon Gonzáles (hlavní role - číšník Julio) s parádní postavou, 34letý (!) sexy Eloy Azorín (nezdárný syn Javier Alarcón), 25letý podsaditý Llorenç González (syn hospodyně Andrés), 32letý Iván Morales (organizátor zápasů Sebastian)._____ 5) Dílo zakoupily i televize v Anglii, Rusku či Francii. Své vlastní verze vyrobili Mexičané, Egypťané či Italové._____ 6) Srovnání s Panstvím Downton považuji za nevhodné. Jako byste srovnávali historický román s rodokapsy. ()

Reklama

Reklama