Reklama

Reklama

Kings Point

  • USA Kings Point
všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní / Komedie / Drama
USA, 2012, 40 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Americký dokumentární film vypráví příběhy pěti důchodců, kteří společně žijí v komunitním bydlení pro seniory na sluncem zalité Floridě. Jedná se o muže a ženy, kteří se na jih přistěhovali před desítkami let - v době, kdy byly jejich drahé polovičky ještě naživu a těšily se pevnému zdraví - a nyní se musejí potýkat s láskou, ztrátou a měnící se povahou svých vztahů. Řada obyvatel resortu Kings Point jsou vdovci nebo vdovy snažící se navázat společenské vztahy, které jsou však velmi často pomíjivé. I když si povídají s přáteli, podnikají výlety do obchodních domů a účastní se nejrůznějších aktivit včetně tance a lekcí cvičení, všichni ve skutečnosti trpí pocitem osamělosti. (HBO GO)

(více)

Recenze (1)

Související novinky

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Reklama

Reklama