Reklama

Reklama

Jeptišky na útěku

všechny plakáty
Trailer

Charlie a Brian jsou podvodníčci, kteří chtějí začít nový život v Riu. Aby získali peníze, potřebují spáchat poslední loupež. Jenže plány nakonec nevyjdou a nešťastníci mají v patách gang, který okradli, takže se musejí ukrýt do kláštera... Tato veselá loupežná komedie - klasická fraška s několika typickými montypythonovskými momenty - je plná neschopných gangsterů, zaměněných identit a dospělých chlapů v jeptiškovských mundůrech. V hlavních rolích povedené grotesky září Eric Idle a Robbie Coltrane jako Brian a Charlie, dva gangsteři, kteří se snaží zmizet s kořistí z velké loupeže. Musí se ale vyhnout svému mafiánskému šéfovi, triádě, policii, Brianově přítelkyni i jisté smrti, a tak oba packalové hledají kýžené útočiště v klášteře. Jako sestry Inviolata a Euphemia jsou překvapivě přesvědčiví... Podaří se jim ale začít spořádaný život? (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nepříliš známá a popravdě i nepříliš vtipná komedie o dvou malých gangsterech, kteří se na útěku před svými "zaměstnavateli" rozhodnou ukrýt v klášteře, převlečeni za jeptišky. Je zde spousta příležitostí pro vtipné scény ale režisér nedokáže dobře zkomponovat ani jednu a nějaké pichlavé dialogy mezi hlavními postavami jsem také hledal marně. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Nebejt tam Eric Idle a Robbie Coltrane, bylo by to asi ještě za míň. Tihle dva udrželi film jakž takž na úrovni koukatelnosti. Eric moh taky dostat víc prostoru a bejt sám sebou, ale od Life of Brian už pár let uteklo a je to znát. Je to jedna z komedií, která neurazí, ale ani nenachne. Víc nemám, co bych napsal. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

I bez už legendární scény ve sprchách po basketu nabízí tenhle film slušnou porci zábavy. Opilecká sestra, sklerotická důchodkyně vrátná a archivářka, neschopní gangsteři a pěkná hlavní ženská postava Faith (Camille Coduri), moc pěkná je i studentka Helen FitzGerald (taky nahá). Výborný dabing (Meduna, Oliva). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Eric Idle a Robbie Coltrane jsou docela dobrá dvojka na to, aby utáhli celý film, ale mám pocit, že z hlediska humoru z toho šlo vytěžit ještě o něco více, než se nakonec podařilo. Jako kdyby to byla jen horší variace na "Někdo to rád horké", ale bez toho, aby si to dokázal divák skutečně zapamatovat a k filmu se vracet. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Přestože to má celkem přijatelnou délku, tak si to nedokázalo udržet mou pozornost. Komedie je to velmi slabá a kdyby to někdo natočil dnes, tak jsou mu lidi schopní nasázet odpady. Od Anglie a těchto herců jsem čekal víc, rok výroby v tom nehraje roli. Ale ženské tam byly na Anglii krásné, o tom žádná. .. Odejděte v hříchu, vaše míry jsou odpuštěny. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama