Reklama

Reklama

Vražedné Miami

(seriál)
Trailer 1
Drama / Krimi / Mysteriózní
USA, (2015–2017), 31 h 42 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Todd Harthan

Hudba:

Gabriel Mann

Hrají:

Morris Chestnut, Jaina Lee Ortiz, Gabrielle Dennis, Anna Konkle, Lorraine Toussaint, Domenick Lombardozzi, Sam Huntington, Maggie Elizabeth Jones (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(44)

Doktor Rosewood je soukromým poradcem v oboru patologie. Ve své profesi je tím nejlepším v Miami. Má svou moderní laboratoř, ve které pracuje jeho sestra Pippy se svou snoubenkou Tarou. Rosewood má vrozenou vadu v srdci, a tak potřebuje ke svému životu brát neustále léky. Přestože o to detektivové většinou nestojí, tak jim pomáhá řešit případy vražd v Miami... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (4)

pupidup 

všechny recenze uživatele

Kdyz odhlednu od predkladane skutecnosti, ze jsou pravdepodobne v USA vsechny top lekarske kapacity černoši, nemohu se povznest nad stupidnosti zdlouhavych dialogů a prazdnych mist. A jak se i u zehleni nudim.... to je zlé... 😀 ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Příběhy o lékaři v Miami, který řeší kriminální případy. Nebudu se pouštět do hlubší pitvy, ale téma je zajímavé, ale slabě napsané a neoriginální. Celkem zajímavé postavy. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: PRIMA LOVE = 24.12.2016, réžia českého znenia (MÉDEA 2016) = ZUZANA TABERYOVÁ (19.2.2017) ()

Vlkodlak13 

všechny recenze uživatele

Právě jsem dokoukal poslední díl druhé série a nevím co si mám myslet.. Ač by mnozí namítli, že jde jen o další kriminálku, tak seriál je to celkem dobrý. Jen mě vadí, že je v něm až moc dramat - někdy to v životě taky není moc veselý, ale nemuseli to až tak moc přehánět. Třeba neustálá záležitost mezi Rosiem a Annalise, připomíná mi to podobnou nekonečnost jako v seriálu "Castle na zabití" (pokud si dobře vzpomínám). A až když se už k tomu oba dostali, museli ten díl utnout.. ----- Příběh byl zajímavý, nedalo se říct, že bych se nudil. Občas tam bylo i pár dobře udělaných zvratů, v některých dílech jsem si říkal, že by to tím už vážně podělali, kdyby to bylo tak jak to naznačují.. Co se týká humoru, tak v první sérii bylo mnohem víc vtipných momentů než ve druhé. Hned v prvním díle jsme se dozvěděli o Rosieho nemoci, což je oproti jiným seriálům (kde jim to trvá dlouho) celkem plus. V druhé sérii je potřeba si zvyknout na pár změn - první v příběhu (nový kapitán) a druhá ve zpracování (kamera). Již zmíněná změna zpracování v druhé sérii byla jen k horšímu. Absolutně nechápu co je dnes za módu natáčet roztřepaný obraz.. Nejen že to těžce odvádělo od děje, ale ještě z toho pomalu začla bolet i hlava a párkrát jim ze záběru málem vyjel herec.. Jiný odstín obrazu není nijak hrozná změna, ale to třepání je fakt na palici.. Co se týká hudby, tak tam je to dobře vybrané, včetně krátké úvodní znělky. Herci jsou dobře vybraní do svých rolí. ----- Pokud máte rádi kriminální seriály a přežijete častá dramata, tak se na to klidně podívejte. Bohužel však jde o další z nedokončených seriálů. Poslední díl druhé série je tak otevřený, že to už záleží jen na představivosti. Za dramata a nedokončení však musím sundat jednu hvězdu. ()

Galerie (425)

Reklama

Reklama