Reklama

Reklama

Voyage d'affaires

  • angličtina The Business Trip
Krátkometrážní / Drama / Komedie
Francie, 2008, 9 min

Když člověk odjede na služební cestu a nechá doma přítelkyni, může se mu stát pár věcí. Třeba rozhovor se sympatickou recepční v dobrém hotelu, nebo následný, ne zrovna příjemný telefon. A co když se do toho přidá nález jedné dost zvláštní fotografie? (Tom_Lachtan)

Recenze (13)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Muhehe :) Chudák, bylo mi skoro stydno, že se mu směju. Ale klasika, slušnej chlap jedinkrát udělá něco takovýho a má ostudu nadosmrti... ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Příjemné, lehce stravitelné, s jedním dobře využitým nápadem, který sice není nikterak originální a všechno k němu směřuje, ovšem i tak těch pár minut v pohodě utáhne. Je vidět, že Ellis by se měl věnovat odlehčenější tvorbě (třeba jako v Cashbacku) a ne věcem o mnoho vážnějším (pseudohoror Střepy v hlavě). Docela by mě zajímalo, jestli je to reklama např. na hotel, nebo jenom ukázka umu pro zákazníky. " Svatá krávo! " komentář první, hodnocení druhé - ano, mé ego je potěšeno ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

No, ten vtípek na konci je dobrý, ale mít kvůli tomu takovou stopáž a poměrně dlouhé uvedením to je trochu zbytečné. Přidaná hodnota je pak docela malá a nepomůže tomu ani přítomnost Mélanie. Nápad hezký, dobře natočené, ale celkově přece jen málo. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Jak nebýt zklamán, když Cashback řadím mezi nejlepší kraťasy, jaké jsem kdy viděl. Není to špatné, ale s takovou pointou šlo stáhnout stopáž na polovinu. ()

Johgas 

všechny recenze uživatele

Strašně dlouhé. !!! SPOILER !!! A taky nechápu, proč nevolal z mobilu. Jo vlastně to bychom se nenasmáli.... ()

Reklama

Reklama