Reklama

Reklama

Deus Ex: Human Revolution

všechny plakáty

Diskuze

Ravenus

Ravenus (hodnocení, recenze)

Právě jsem dostal orgasmus! Miluju Deus Ex už od prvního dílu. Prosím, ať se film povede. Ještě Metal Gear Solid, Vampire Bloodlines a remake Final Fantasy 7 a můžu spokojeně umřít.

na příspěvěk reagoval Blackhand47, GigaPudding, Rastamania

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Takze si videl tu konferenci tech her?:) joo Mass Efect byl vzdy luxusni tak jak axi muze vypadat ta 4ka....taky se tesim no...budu muset za as koupit ty 4ky:(

na příspěvěk reagoval Blackhand47, TheDarKnig

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Hele tedka bych kecal ale myslim si ze sem to uz nekde slysel...myslim cestinu v cesky zemi ve hre...ale kde?tot otazka?:) jinak koukam ze se o hry taky trochu zajimas takze se zeptam...Co rikas na Fallout 4?:)

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Tvl totalní libovec...ukázka jak se patří..a vypadá to že přibylo víc "augumentů" to abych si začel pomalu kupovat 4ky :)

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Blackhand47

kurevsky luxusní pičo:O ehm dík žes to sem hodil:D deus mam rád asi jedna z Top her co sem kdy hrál(a že sem jich hrál)... a proto doufám že z toho udělaj luxusní filmešek:)

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

V tomhle mám dost smíšené pocity.. hra je perfektní a užíval sem si jak sem mohl (ta atmosféra, zpracování futuristického světa a ta hudba :3) prostě to bylo něco neskutečného na poli pc her.. co se film. zpracování týče, tak nevím.. Derrickson je vcelku solidní filmař, ale tady si urval velké sousto.. pokud se mu podaří navodit, tak drsnou atmosféru, jak je ve hře aspoň z půlky tak si myslím, že si budem moct pískat.. navíc sem stejně nekde četl, že se hrou moc inspirovat nebudou, že se budou držet jen něco málo základů.. 

azajkolo

azajkolo (hodnocení, recenze)

RIP Deus Ex film .. Neverím a stavím sa že ani nebudem veriť po pozretí, že to neposrali :)

sheen

sheen (hodnocení, recenze)

JC Denton se bude obracet v digitálním hrobě jestli to poserou :) 

Corpsegrinder

Corpsegrinder (hodnocení, recenze)

Klíčová část by ovšem byl taky soundtrack od Michaela McCanna, díky kterýmu byla hra tak super. Těžko to zkopíruje rutinní filmovej hudební skladatel. Většina adaptací her je mi ukradená ale za tohle se modlim aby to neposrali.

Free_player

Free_player (hodnocení, recenze)

Wow Deus Ex je jedna z nejbrutálnějších stříleček, který jsem pařil !  ....   škoda jen, že všechny filmový adaptace her končej tak moc tragicky, ale chtěl bych, aby to tímhle Scott prolomil  :) 

Dr.Bishop

Dr.Bishop (hodnocení, recenze)

V naprosté většině byly adaptace her velkým průšvihem. Navíc v době nekompromisního komerčního diktátu z toho nemůže vzejít nic dobrého. A nechat se jen "volně inspirovat"?? Když někdo chce natočit kyberpunkový film, ať natočí svůj vlastní a nekopíruje od ostatních. Pořád jsme bombardováni jen samými remaky, adaptacemi komiksů, knih, zvířátek na obalech od cereálií...Je načase opět točit originální filmy a neparazitovat na úspěšných, kvalitních značkách...

Související novinky

Arya v The Last of Us?

Arya v The Last of Us?

26.07.2014

Hollywood se stále pokouší dát herním adaptacím stejný tah, jaký momentálně mají comicsové filmy. V nejbližších letech proto do kin zamíří Uncharted, Warcraft, Splinter Cell, Deus Ex nebo Assassin's… (více)

Reklama

Reklama