Reklama

Reklama

Záhada Blair Witch 2

  • USA Book of Shadows: Blair Witch 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeff Donovan je fascinován vším, co se událo kolem známého projektu zvaného Blair Witch a také z něj přes internet profituje. Dá dohromady partu čtyř lidí s různými náhledy na existenci čarodějnice a zorganizuje pro ně další cestu do míst, kde se ztratili jejich předchůdci, mladí filmaři. Všichni touží po dobrodružství a chtějí vypátrat, co se vlastně stalo a napsat o záhadě knihu. Nová čtveřice studentů chce přenocovat u domu Rustina Parra. Strašidelné místo, kde žil vrah 7 dětí , který vraždil na příkaz čarodějnice, vydá své další nevyjasněné poselství. Ráno celá skupina zjistí, že vůbec nespali a že si nic nepamatují. A bizarní symboly na jejich tělech přinášejí další záhadu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (292)

Belerofon 

všechny recenze uživatele

Typický produkt lehce vystrašených producentů v Hollywoodu, jenž těžce nesou kasovní úspěch dílu vol.1. Vyrejžovali na tom oni, my natočíme dvojku a vyrejžujeme taky. Jenže to dopadlo tak jak to dopadá vždycky. Mizerná odnož scénáře, jenž postrádá veškerou originalitu původního snímku, navíc jsou herci tupí až hanba a emoce??Pche...ani stopa..Další rutiní zápis do kolonky "Dvojka co se nepovedla aneb dvojka co se nikdy neměla točit". ()

Akyno odpad!

všechny recenze uživatele

POMOC....tak toto snáď ani nemysleli vážne. Neskutočná krávovina, ktorá sa snaží len zviesť na vlne veľkého haló z jednotky. ()

Stanford 

všechny recenze uživatele

Záhada Blair Witch 2 se mi velmi líbila. Stejně jako první díl. Líbí se mi, že je natočená jiným stylem než jednička. Velmi povedený snímek. ()

Katy19 

všechny recenze uživatele

Hloupé a zbytečné pokračování. Bohužel, čekala jsem víc. Celkem jsem se i párkrát bála, ale nemělo to kouzlo, které měla jednička. Podruhé se na to nepodívám, na první díl ale určitě ano. ()

T.S.Garp 

všechny recenze uživatele

Totální blbost a splácanina. Příklad, jak z originálního nápadu jedničky a z jejího jména, vymlátit co nejvíc. Občas se to i povede, ale tady to rozhodně nejde s kvalitou v ruce a vznikne takováhle stupidita, která s prvním dílem má společný snad jen název. ()

till85 

všechny recenze uživatele

Jednička je klasa a pokračování je o několik tříd níž. Sice jsem to dokoukal ale už se k tomu vracet nebudu. ()

Thorgerda odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je, vzhledem k jedničce, prostě zločin. Do konce jsem ani nevydržela, myslím, že jsem to "zapíchla" někdy v ten moment, kdy se ta "gotická" slečna začala válet po nějakým hrobě... ach jo. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie Blair Witch... dosť chudobný príbeh, ktorý sa zmení v druhej polovici na nudnú záležitosť. Dosť nevhodné pokračovanie... možno autori sa snažili o mystický slasher, ale bohužiaľ sa im podarilo niečo absolútne vzdialené. ()

DansteR odpad!

všechny recenze uživatele

Trochu škoda a zbytečné pokračování. Možná by si to zasloužilo jednu hvězdičku, kdyby to neneslo jméno úspěšné jedničky. ()

THErENDy odpad!

všechny recenze uživatele

Fungovalo to, jméno to mělo dobré - co tak natočit dvojku, přidáme více krve sexu a ? ... natočíme propadák. Ne prostě tento film, byl slabý odvar jedničky. Nevěřil jsem ani na chvíli. Proč si kazit chuť. Horror byl film, jenže ne podle žánru. Odpad! ()

kribr 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale dvojka se mi líbila víc než jednička... Možná to bude tím, že od jedničky jsem čekala hodně a od dvojky jsem podle komentářů nečekala skoro nic.... ale přišla mi záživnější a napínavější :) ()

Emperor1 

všechny recenze uživatele

Některé filmy by neměly mít pokračování a toto je zrovna ten případ. Naprosté popření všeho, co přinesl první díl. Naštěstí jsem si od toho moc předem nesliboval, tudíž nejsem nijak zvlášť zklamán. Snadno zapomenutelná taškařice. ()

Jenn 

všechny recenze uživatele

Pokud jste idioti jako já a omylem si stáhnete místo jedničky dvojku, pokud milujete šílený lidi a holky s mrtvejma vočima, budete nadšený jako já. Konec jsem moc nepochopila, bylo to všechno psychický nebo v tom opravdu hrálo roli jakýsi čarodějnictví? A jak jinak, výborná hudba. ()

Reklama

Reklama