Reklama

Reklama

Záhada Blair Witch 2

  • USA Book of Shadows: Blair Witch 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeff Donovan je fascinován vším, co se událo kolem známého projektu zvaného Blair Witch a také z něj přes internet profituje. Dá dohromady partu čtyř lidí s různými náhledy na existenci čarodějnice a zorganizuje pro ně další cestu do míst, kde se ztratili jejich předchůdci, mladí filmaři. Všichni touží po dobrodružství a chtějí vypátrat, co se vlastně stalo a napsat o záhadě knihu. Nová čtveřice studentů chce přenocovat u domu Rustina Parra. Strašidelné místo, kde žil vrah 7 dětí , který vraždil na příkaz čarodějnice, vydá své další nevyjasněné poselství. Ráno celá skupina zjistí, že vůbec nespali a že si nic nepamatují. A bizarní symboly na jejich tělech přinášejí další záhadu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (292)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Tady někdo ošklivě zavraždil potenciál. Celý ten nápad, podle kterého dvojka na původní film nenavazuje, nýbrž přistupuje k němu právě jen jako k filmu, má obstojné ambice. Hlavní hrdinové jsou jedni z tisíců nadšenců, kteří Záhadě Blair Witch uvěřili a vydávají se do lesů, aby si pořídili vlastní záznamy a pokusili se cokoliv odhalit. Akce se zvrtne v nezřízenou kalbu, ze které si nikdo nic nepamatuje. Začíná paranoia, hrůza a smrt. Haha. Mohlo to být přinejmenším velice zábavné béčko, do finále se ovšem prodrala nepříliš logická taškařice s laciným obrazem a mizernými herci. Myšleno úplně jinak, než u prvního dílu... ()

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

WTFuck?!? Co mělo tohle být, kurwadrát? Parodie na jedničku? Hrubě nepovedený "horror", stupidní a chabý od začátku do konce. "Komedie" by se patřilo napsat do záhlaví filmu, nebo "tragédie", protože ani zasmát se tomu nešlo, spíše marností zaplakat. 10% ze soucitu:-(. A hovno, žádný soucit, jen to przní kultovní jedničku. 2% ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Všechno, co v jedničce stálo za pozornost, je tady pohřbeno nejmíň kilometr pod zemí. Další chabý pokus vytěžit něco z úspěchu předchozího filmu. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Irracionálne dávam 60%. Spomínam si, že som sa pritom bál, i keď netuším prečo a nemám chuť to zisťovať. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Je ostuda, že film přebírá jméno po jednom z nej hororů (pro mě) a dělá mu nebetyčnou ostudu! Blbost jako hrom, tohle je prostě dokonalá příručka, jak od A do Z skutečně generálně ZMRŠIT kultovní horor. Jestli tohle Sánchez s Myrickem viděli, museli se popadat smíchy za břicho. Protože to samé jsem dělal já. Mně to přišlo hrozně vtipné, ubohé a pak zase vtipné! Protože takovouhle kravinu jsem dlouho neviděl a doufám, že dlouho neuvidím. Prosím prosím! ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Tak jako zhlídnout to takto po letech poprvé mi to zas až tak blbý nepřijde, samožřejmě vidět to v kině v době, kdy to vyšlo, asi taky pálil odpadama. 35% ()

sullafelix 

všechny recenze uživatele

zaručene taký dobrý ako jednotka ... určite však menej nudný ako jednotka ... hoci o nejakom napätí alebo strachu tu.... rovnako ako v jednotke nie je ani chýru ani slychu ... mystéria však ani tu nechýba... ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Já myslim, že zde není na místě srovnávat tzv. jedničku Blair Witch a tohle. Zvlášť, když snímek má naprosto jiné tvůrce. Daleko lepší, je to brát jako samostatný film. A jako horor, který tohle již bezpochyby je, je to velmi průměrné až pod průměrné. Film, vychází z trochu legračního faktu, že po uvedení filmu Záhada Blair Witch, se do onoho lesa sjíždějí milovníci a dokonce i turisti z celého světa. Tohle provozuje i Jeff a jeho první a poslední parta, se kterou to absolvuje, se skládá, z na první pohled dokonalého amerického párečku, který je příběhem fascinován a píší o tom knihu, hodné "přírodní" čarodějky a konkrétně neurčené, ale nejspíš satanistky. Parta stráví noc v lese a po té začnou dělat šílené věci, aniž by o tom věděli a samozřejmě mají vše zdokumentované a tak se později dozvídají pravdu o svém počínání. Jako podívat se na to po Záhadě Blair Witch určitě dobrý, ale stačí jen jednou. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Samozdřejmě.Jednička je kult a druhý díl se jí nemůže rovnat,ale i tak je to parádní horor.Takže nechápu tak nízké hodnocení,S prvním dílem nemá skoro nic společného a jede si svůj vlastní příběh.Sice to nemá takovou atmosféru,ale i tak je to skvěle natočené.A hlavně radši každý díl jinej než pokračovaní kopírující první díl. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračování v mnohém překvapilo. O to víc, že jedničku považuji za jeden z nejhorších hororů všech dob. Zde tvůrci zvolili daleko filmovější přístup a vyloupl se z toho zajímavý horor, který má řadu dobrých hororových scén, ale pokud příznivci jedničky na ní oceňovali její dokumentární autentičnost, tak tady na to budou muset zapomenout. Tohle je plnokrevný horor a ne jen hra na horor, tak jak to bylo předvedeno v jedničce. Chybělo působivější režijní i řemeslné zpracování. 60% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Najväčším problémom tohto priemerného béčkového hororu je fakt, že ide o dvojku slávnej jednotky, navyše prišla do kín rok po fenomenálnom úspechu niečoho, čo sa zopakovať nedá. Z dnešného hľadiska, teda ak ste film ešte nevideli a pozriete si ho dnes, už nemôže film sklamať ako nepodarené pokračovanie, pretože obdobie hajpu je fuč, ale iba tým, že takýchto hororíkov už je na svete oveľa viac ako pred dvoma desaťročiami. Samostatne za tri, ale keďže sa nedá nehodnotiť film aj ako pokračovanie, tak bude hodnotenie podpriemerné. Rozuzlenie ma nesklamalo, len sme sa nedozvedeli všetko, čo sme sa dozvedieť mali. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Hrozně se mi líbilo, jak v samotném závěru jeden z hlavních hrdinů dokonale definoval tento snímek slovy "Tohle je blbost!". K tomu není moc co dalšího dodávat. Lépe bych to neřekl. Nijak závratně se mi nezamlouval ani díl první. Tohle bylo snad ještě o stupínek horší. Přesto bude moje hodnocení stejné. Na celém snímku mě nejvíce neiritoval ani tak totálně debilní příběh, nýbrž spíše herečka Kim Director, respektive postava, kterou měla ztvárňovat a především poté její neuvěřitelně odporný vzhled ve stylu Gothic, jestli ten nesmysl pojmenovávám správně. A vůbec, sympatie ode mne nesklidí žádný ze zúčastněných herců. Tohle byl nefalšovaný amaterismus. Něco takového bych si osobně netroufl prezentovat ani jako studentský film. Je to opravdu zpraseno v každém ohledu. Na film jsem koukal, jakožto na předskokana k Blair Witch numero tres, která nás v roce 2017 bude údajně čekat. Už se na ni netěším. Ošklivá hvězda! ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejná blbost jako první díl a kvalitou mnohem horší (jde jen o můj názor), avšak u tohohle dílu se mi líbilo závěrečné rozluštění celého děje a pouze a jen díky tomu si tento "úlet" zaslouží alespoň nějaké přízemní procento. ()

swamp odpad!

všechny recenze uživatele

Já bych řekl, že tohle nemá s jedničkou pranic společného. Už proto, že se to jmenuje Book of shadows: Blair witch 2 namísto The Blair witch project 2. No.. a je to jedna z největších kravin, co jsem kdy viděl.. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se nemělo vůbec točit, po výtečné jedničce zbytečně točená dvojka, která nemá s jedničkou nic společného. Debilita, stěží 1* a to se ptám, proč jsem nedal odpad... ()

Reklama

Reklama