Reklama

Reklama

Záhada Blair Witch 2

  • USA Book of Shadows: Blair Witch 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeff Donovan je fascinován vším, co se událo kolem známého projektu zvaného Blair Witch a také z něj přes internet profituje. Dá dohromady partu čtyř lidí s různými náhledy na existenci čarodějnice a zorganizuje pro ně další cestu do míst, kde se ztratili jejich předchůdci, mladí filmaři. Všichni touží po dobrodružství a chtějí vypátrat, co se vlastně stalo a napsat o záhadě knihu. Nová čtveřice studentů chce přenocovat u domu Rustina Parra. Strašidelné místo, kde žil vrah 7 dětí , který vraždil na příkaz čarodějnice, vydá své další nevyjasněné poselství. Ráno celá skupina zjistí, že vůbec nespali a že si nic nepamatují. A bizarní symboly na jejich tělech přinášejí další záhadu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

Schuldiner odpad!

všechny recenze uživatele

Uuuuuuff!!! Tak... vzhledem k celkovému hodnocení (momentálně 31%) jsem od toho vážně nic moc nečekal. Ale bylo mi to doporučeno, tak jsem si řekl, že to zkusím. Což byla chyba. Resp. jednoduše - zbytečných 90 minut. Nemam rád tyhle mysteriózní kraviny bez špetky logiky.. Slátanina jak fík! A toto bylo navíc ´´okořeněno´´ opravdu mooooc dobrými, přímo dokonalými hereckými výkony. PS: Tohle samozřejmě není žádné pokračování The Blair Witch Project, tohle je něco, co se o Záhadu Blair Witch jen lehce otírá. Má to jen nalákat lidi, kterým se jednička líbila. Což je skoro klamavá reklama:-) No, i když..ona to vlastně JE klamavá reklama! ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

Moje 3 hvězdičky hodnotí film jako samostatný. Pokud ho tak vemu nebylo to zas tak hrozný. Celkem normální horor s docelá vymaštěnym koncem. Pokud ho ale vezmu jako pokračování tak je to hrůza. Na takový film jako je jednička se prostě další díl nemůže vydařit. Navíc super strašidelná atmosféra z jedničky je tata. Celkově z toho mam smíšený pocity. Kdyby se to aspoň jmenovalo jinak =( ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Jednička mě zklamala takovým způsobem, jakým to nedokázal snad žádný film. I proto jsem od dvojky nic neočekával a ejhle, on je to působivý, strašidelný horor, který mě nejen bavil, ale je i dobře natočený. Možná to kazí jen ta parta postpuberťáků a i díky ní spíše cílí na mladší publikum, ovšem lidi po třicítce by asi na takovej výlet nejeli. Celej film je o tom, že jednička byla vymyšlená blbost a i přesto se všem líbil. Dokonce jeden chlap na ní byl 17x v kině! Tohle chlubení mě už fakt štvalo... Úspěch jedničky na sebe nenechal dlouho čekat a diváci se nechali filmem stáhnout, a tak se našly tisíce lidí, kteří tomu uvěřili a šli na vlastní kůži hledat čarodějnici z Blair. Místní lidé jsou z těchto dobrodruhů už nasraní, což se ani nedivím. Na druhou stranu, kdyby toho využili, mohli by na těchto turistech docela vydělat. Mezi těmito nadšenci je i partička těchto postpuberťáků, kteří jdou taktéž hledat čarodějnici a možná ji i najdou... Jo, tak tohle filmové provedení se mi líbilo. A ne jako ta amatérská pičovina, která to vše odstartovala. Navíc tu nebyla ta uřvaná histerka! Naopak chvílemi to mělo i vtip: "Co tam děláš?"... "Snažím se nabrat sílu."... "Z toho hrobu?"... "Abych vstala." [6904. hodnocení, 282. komentář, 31%, 622. nejhorší film] ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Jasně jednička vydělala s rozpočtem 25 tisíc dolarů přes 240 milionů, takže proč to nezopakovat tím, že natočíme dvojku. Režisér Joe Berlinger se do toho pustil a docela to podělal. Hlavním problémem tohoto veškerého snažení je dementní scénář. Zatímco v jedničce jsem se koukali na lidi, který točili dokument, tak ve dvojce koukáme na lidi, kteří ztravili noc u nějakého domu , pak ses vrátějí do nějaké chýše, kde se na to všechno koukají. A pak to přijde! Nuda, rádoby horor a záhady. A právě záhady mně donutilli koukat, protože jsem byl zvědavý, o co tam jde a jak to dopadne. No a udělal bych snad lépe, kdybych to vypnul. Protože to závěrečné rozuzlení bylo fakt dementní. Ale pořád si myslím, že jde o větší zábavu, než byla jednička. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem ohodnotil pěti hvězdičkami, ale dvojce dávám jen dvě. Ano, tak velký je rozdíl v úrovni obou filmů. Čekal jsem další informace nebo i rozluštění záhady čarodějnice z Blair. Na to se tvůrci absolutně vybodli a udělali stejný přiběh, jehož děj přesunuli do starého domu v lese. Nechápu, proč se nepokusili objasnit řádění čarodějnice a místo toho vymysleli pointu, která je v každém druhém filmu. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (19)

  • Rozpočet filmu: $15,000,000. Tržby celosvětově: $47,737,094. (Káronoš)
  • Na soundtracku k filmu je zastoupena i česká kapela Sunshine s písní Streamlined. (aseedi)
  • Role Kima Diamonda je inspirována extravagantním metalovým zpěvákem Kingem Diamondem. (WolfR)

Reklama

Reklama