Reklama

Reklama

Siri

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2012, 5 min

Režie:

Dave Bundtzen

Scénář:

Dave Bundtzen
(další profese)

Recenze (6)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dárek, jehož balící papír jste rozcupovali, hodlá teď rozcupovat vás." Nový iPhone jsem nikdy neměl a pokud mne k tomu Evropská komise nedonutí, tak ho ani mít nebudu. Je to totiž na můj vkus příliš drahý zabiják, jehož vražedné choutky mne nevylekaly, ale abych jen nehaněl, tak fórek s nabíječkou mě pobavil. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já to říkám furt, že ty „chytré“ telefony stojí za hovno…Dost krátký short na to, aby se podařilo navodit potřebnou atmosféru, ale přece jenom ne zas tak hrozné, abych tomu vlepil ODPAD. Jasný příklad toho, že umělé inteligenci se nedá moc věřit a je mnohem lepší se „čumět“ pod nohy kam šlapete!!! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ten ´´herec´´ to proste ´´dáva´´. Je to umelec, podobne ako pán režisér a scenárista v jednej osobe. Klasicky dostr@tý koncept, umelecké prevedenie a pre dnešnú dobu nepriliehavé morálne posolstvo. Teda aspoň pre 90 % planéty. Prečo by sme sa nenechali oblafnúť vyspelými technológiami. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

U tohodle " hororu " jsem se spíš zasmál než bál takže pokud nemáte co těch 5 minut dělat tak si radši jděte umýt zuby nebo uvažujte o smyslu života xDDD ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Úděsný! Horor to nebyl vůbec, možná jo, ale samotnému anglickému jazyku jsem nerozuměl, takže nemohu posoudit, ale i tak hororová atmosféra nepřišla. Prostě nicota. Ani nevím proč ta hvězdička. ()

Reklama

Reklama