Reklama

Reklama

Eden

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Francie, 2011, 7 min

Obsahy(1)

Biblický příběh o Adamovi a Evě zná každý. Tento krátký studentský animovaný snímek nabízí alternativní příběh o tom, jak to "ve skutečnosti" bylo s první dvojicí. (Stanislaus)

Recenze (16)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Problém je, že moc přemýšlíš, Adame. A málo se bavíš." Tak to má Bůh pravdu. Kdyby se Adam bavil, tak by odstranil ten nepohodlný list z přirození a šel by prozkoumávat Evu. Jenže tento Adam raději dráždí berušky, opéká králíky a natahuje hady. To je jeho škoda. Bohužel to však není ani moc zábavné, ani moc poučné a o souladu s Biblí lze také s úspěchem pochybovat. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Já fakt nemám rád tuhle 3D animaci bez kouska duše, která notabene u studentského filmu neřekne o autorovi nic víc, než jen sílu jeho výpočetní techniky, jinak animace nenabízí vůbec nic zajímavého a snaží se všechno odehrát na to, že Eva vypadá roztomile a že se oběví pár záběrů na její zadek, což působí za a) dost lacině a za b) je to jedna z věcí, která dokazuje, že děj je absolutně o ničem a nemá absolutně co říct. Ještě že se francouzská animovaná škola ubírá i klasictějšími směry, než jsou ohyzdné 3D modely (díky, Sylvaine Chomete a další). ()

juta 

všechny recenze uživatele

A já myslel, že to bude něco zajimavějšího, že se něco stane po snězení jablka a místo toho byl konec a moje naděje vyprchaly. Škoda. Kdyby aspoň z nebe padal Schwarzenegger na létajícím koberci, tak bych i tý horší animaci odpustil (na studentský film zase docela dobrá), ale tohle mě teda zklamalo. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jde o studentský film, tak musím pochválit slušně udělanou animaci, avšak co se týká příběhu, tak to byla celkem bída. Čekal jsem nějakou nápaditou pointu ohledně jablka, ale nedočkal jsem se. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Je predsa samozrejmé, že už Adam to musel mať v hlave takto usporiadané. Všetci sme predsa jeho potomkovia, tak kde by sa to inak vzalo ? Nie je mi ale jasné, na čo dostal také libido, keď mu dal Boh iba jednu ženu. Ďakujem pekne, čakať vždy 9 mesiacov! ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Stupidní, nedomyšlené, animace mizerná... Jasně že bych měla zohlednit nálapku "studentský film", ale z čisté úcty k sedmi minutám života se mi do toho nechce. 15% ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Je to dosti suché a nevtipně. Nemyslím si, že to je strašný, ale myslím, že to je špatný studentský film a místo sedmi minut, které jste tomuto filmu darovaly si radši něco Hezkého udělejte k jídlu :-) ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Animace je sice hezká, to jo, ale jediné, co jsem si z tohohle filmu odnsla, je sdělení, že chlapi jsou nadrženci už od Adama, což není nic moc nového. S trochu zajímavějším a nápaditějším příběhem by to byl možná hodně dobrý snímek, ale takhle je to takové nijaké ... ()

Fixa 

všechny recenze uživatele

Animace je pěkná, ale to je asi tak všechno. To hlavní, v čem má kraťas vynikat, je pointa. Zde je, ale dost ubohá... ()

Reklama

Reklama