Reklama

Reklama

Lucifer - Série 2

(série)
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (2016–2017), 12 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Scarlett Estevez, Charles Edward Bae, Jeremiah Birkett, Matty Finochio, Tricia Helfer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(18)

Obsahy(1)

Lucifer se vrací v nové sérii a brzy bude muset svůj „čert to vem“ přístup trochu poupravit. Do města totiž přijíždí jeho matka. (Netflix)

Recenze (30)

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série ohromí několika silnými díly, jako je Monster, A Good Day to Die apod.. Bohužel tomu i sekunduje celkem zpomalení rytmu dění. Mezi hlavníma postavama se něco neustále děje a vlastně zároveň neděje. A bohužel pro mě nás tu celou dobu provází Luciferova matka, kterou strašně nemůžu vystát, což mi dojem z dvojky taky lehce kazí. Každopádně pořád jsem skvěle naladěná a uvidíme, co nám ještě tahle pekelná jízda přinese. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nicotné zlepšení v porovnání s S1 vyvažuje větší přilnutí k postavám, které se více dostávají pod kůži (i když jejich dětinská umíněnost, vzdorovitost či ignorance dokážou pěkně otravovat). Jelikož nijak nápadité, zkratkovité "každoepizodní" vraždy slouží hlavně jako záminka k interakci Lucifera s detektivkou, jejichž citová přitažlivost se ovšem motá v kruhu, většinu kladných bodů si připisuje "nebeský" plán a manipulace bohyně Matky v podání dokonalé Tricie Helfer. ()

Reklama

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jednu stranu zajímavé případy (Monstrum nebo Bůh Johnson), na druhou stranu opravdu nudná a naprosto přebytečná matka Lucifera a spol. Možná kdyby více využili Uzriela, mohla by být řeč jiná. Ale protože se matka pořád musela do všeho míchat a stejně tak nicneříkající slečna Candy, která byla úplně zbytečná ztráta času na jeden díl, aby se neřeklo, tak jsem si to prostě nemohla moc užít. Ale i tak si tento seriál pořád udržuje jakousi pomyslnou kvalitu, to napětí tam jde cítit...jen se nám případy nějak vypařily, což je škoda, protože to mě na první sérii bavilo asi nejvíce. Fantasy a krimi, prostě super, ale tady? Tady je to spíš o problémech Luciferovy matky. Jsem jediná, komu vadí, že se z Amenadiela stal spíše Luficerův poskok? Jo, chápu, že přišel o své rádoby schopnosti, ale i tak. Škoda. Uvidíme, co přinese třetí série. Snad více krimi zápletek.... ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračování naprosto vynikající úvodní série Lucifera neztrácí nic na svém lesku, i přestože víc ubírá na cool efektu a více se soustředí na příběhovou linku linoucí se celou řadou. Ta přesně navazuje na závěr první série a příběh se tak točí především okolo nově příchozí Luciferovi matky aka Charlotte, která si svoji roli nesmírně užívá a všechny její manipulativní kroky nebo vypořádávání se s nově nabitou životní rolí jsou celkem jízda.. Více "nebeských" zápletek než minule, což má samozřejmě dopad na jistou podřadnost kriminálních případů, ale i nadále platí, že právě skrze ně se Lucifer posouvá v tom, co řeší aktuálně v osobním životě.. Obzvlášť jsem si užil setkání s "Bohem". Nejlepší momenty: Candy, vztah Maze a "Deckerovic děvčat". 100% ()

holka218 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série mi přišla o něco horší než první, ale i tak to stálo zato. Lucifer začíná být chvílemi dost otravný, ale pak vždycky přijde jeho chvilka a nápad a je to fajn. Ne/vztah Chloe a Lucifera už by chtěl taky trochu změnu. Případy zajímavé, ale občas takové jednoduché a nedokončené. No a postava Charlotte byla opravdu ukázkou totální nesympatičnosti a otravnosti. Ale i přes to všechno je to pořád dobrý seriál. Uvidíme další série. Snad bude trochu změna. ()

Galerie (261)

Zajímavosti (17)

  • Lucifer (Tom Ellis) zpívá píseň „Eternal Flame“ od The Bangles. (SONY_)

Reklama

Reklama