Reklama

Reklama

Lucifer - Série 3

(série)
Trailer
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (2017–2018), 18 h 23 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Kevin Alejandro, Lauren German, Tom Ellis, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Tricia Helfer, Aimee Garcia, Scarlett Estevez, Tom Welling, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(26)

Zatímco Lucifer zápolí s krizí identity, na scéně se objeví nový policejní poručík, který ohrožuje status quo s Chloe a zbytkem LAPD. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sérii Lucifera bych udělala nejmíň! o polovinu kratší. Třináct dílů jako tomu bylo u první řady by bohatě stačilo, protože tohle je jeden vycpávkový díl za druhým, skoro nic se většinu času neděje (nebo se opakují pořád ty samé věci), případy jsou až na výjimky slabé (ale to je u tohoto seriálu tak nějak standart) a vztahy se nám zamotávají a dostávají se na úroveň lecjaké telenovely. A to je škoda. Po dvacáté čtvrté epizodě následují dva úplně zbytečné díly plné zklamání... a vůbec to rozloučení bylo více než rozpačité. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série už byla znatelně horší než dvě předchozí. Bylo tam hodně znát, že seriál měl skončit, takže ke konci se to všechno snažili urychlit. Byla jsem dost zmatená časovým posunem. Jeden díl Chloe Kaina nesnáší a druhý díl si ho chce vzít a další díl už řeší rozlučku. Strašně to utíkalo a neměla jsem vůbec pojem o čase. ()

Reklama

Linzi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série byla celkově, rozhodně slabší, než první dvě, ze kterých jsem byl velmi, opravdu velmi nadšený! Konec předposledního dílu a poslední díl třetí série, však byly naprosto úžasné. Jinak bych souhrnně řekl, že seriál hodně zklouznul spíše k průměrné kriminálce (až telenovele) na úkor vedlejší dějové linky - "nadpřirozena", jak jsem se už dříve dočetl v nějakém komentáři. Pravda. A to, mě taky docela mrzí. Proto se mi zdá, že tato série je slabší a dávám 4 hvězdičky, narozdíl od prvních dvou sérií, kterým jsem dal 5*. Jinak, co se týká možného pokračování seriálu, tak určitě potenciál tam je. Dvě postavy skončily a rozhodně by se dalo pokračovat v tom, jak se budou dál vyvíjet osudy dalších postav a především, vztah mezi Chloe a Luciferem. Určitě si nemyslím, že tímto seriál končí. Od podzimu určitě bude pokračovat. Konec byl jednoznančně otevřený a jak říkám, má potenciál. Nicméně se obávám, že se naplní moje očekávání, že seriál bude postupně dál upadat a producenti jej ukončí ve chvíli, kdy přestane mít sledovanost. Poté se obávám utnutého a nějakého nesmyslného, náhlého konce. A tady na ČSFD se červené hodnocení promění v modré, ne-li černé. Sám nevím, jestli si po této třetí řadě, ještě přeji její pokračování (viz to, co jsem psal už dříve v komentáři k seriálu celkově). Mám z toho trochu obavy. Jako správný fanoušek seriálu jej určitě budu dále sledovat, ale opravdu se bojím naplnění mých obav. Já zastávám názor, že by se mělo v nejlepším přestat! Což sice, teď je blbost, vzhledem k tomu otevřenému konci. Měli to už možná, definitivně, ukončit teď a jinak... No uvidíme. Jsem fakt, na tu 4. sérii, zvědavý... Každopádně, se už nyní těším na známé, a s šibalským pohledem, Luciferovo: ,,Hello!"... :-P ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byl jsem upřímně překvapený, když jsem zjistil, že se mé průměrné hodnocení dostalo na čtyři hvězdičky, protože jsem vyloženě naštvaný, že se tvůrci rozhodli nacpat do pohodové oddechovky prvky jihoamerické telenovely. Když se ke mně dostala informace, že seriál třetí sezónou končí, byl jsem zklamaný, později mě potěšilo, že bude přece jen pokračovat, jenže pak jsem viděl díly 25 a 26 a začal jsem mít pocit, že by byl definitivní konec nejlepším řešením (a to jsem nikdy neviděl předlohu jako Ratemus, jinak bych asi zuřil už dávno). ()

Muff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá většina série nudná vata. Jestli první série měla nápad, druhá už byla hlavně o šablonovitém vyšetřování a trošce nápadů nadávkovaných hlavně na konci, třetí už nápad nemá a zaříná to být spíš nudná telenovela. Všechno je strašně předvídatelné, natahované, scénáristi kvůli nedostatku nápadů sklouzli i k starým vousatým berličkám typu "něco se při vyšeřování případu stane a díky tomu si uvědomí, že ..." . Ach jo, to už tu bylo 1000x. Dvě hvězdy za několik opravdu vtipných situací. ()

Galerie (290)

Zajímavosti (18)

Reklama

Reklama