Reklama

Reklama

Lucifer - Série 6 (2021) (série)


Tady je pořád všechno stejný (S06E01)

(epizoda)
  • USA Nothing Ever Changes Around Here

VOD (1)

Obsahy(1)

Ještě než Lucifer nastoupí na nové místo, prožije s Chloe kouzelnou noc s vražedným koncem. Maze a Eva zajdou na večeři k Lindě s Amenadielem. (Netflix)

Recenze (9)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak úvod do šiestej a žiaľ aj poslednej série sa nadmieru podaril. Od samého začiatku sa tu hraje prevažne na nostalgickú notu. Zase sme sa spolu s Luciferom zasekli u detektívneho prípadu, ktorý síce Lucimu pokazil celý zvyšok večera, ale aspoň odzrkadlil Luciferové momentálne rozpoloženie. Chytrá práca so scenárom a alegorický výklad hravo viedli ku akútnosti Luciferových problémov. Luci sa totižto obáva toho, čo bude odnášať skutočnosť byť Bohom. Stretnutie Elly s Lucim a Chloe bolo úsmevné a aj posedenie u Lindy pobavilo. Mave a Eve sú naprosto rozkošné a som za nich rád, že sa im podarilo odbúrať všetky prekážky a dostať sa k jadru veci. I Linda má svoje problémy a Amenadielová všímavosť k ich vyriešeniu výrazne dopomohla. Aj na maličkostiach záleží a žiadny problém nie je o nič menej bezvýznamným. A aj Dan sa nám na konci opäť ukázal. ()

Dody345 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co to k*rva bylo? Jedna polovina dílu se zaobírá Chloey a toho jak se otravně snaží vesr*t do případu kde nemá co dělat a dělá vše pro to, aby tam zůstali a vyšetřovali i když už není policistka a mohou odejít a sám Lucifer už chce jít pryč. A nakonec se zjistí, že ukradla část toho ohnivého meče, takže zase měla schopnosti a byla za "frajerku". Druhá polovina dílu se zabývala tím jak se Linda na večeři snažila otravně furt vytahovat důvod k hádce mezi Maze a Evou. Jako jo přeju to těm dvěma holkám, ale jejich vztah není nějak extra nosné a zajímavé téma, abychom se tím museli zabývat půlku dílu. Co se to stalo se všema těma postvama? Všichni jsou strašně otravní. Jen Ella je pořád fajn a to je strašně málo. Nechápu to vysoké hodnocení. Ti co viděli první čtyři série by snad nemohli dát více než 3 hvězdy. Já dávám 1 hvězdu jen za Ellu a ukázku Dana v pekle. Každopádně ten závěr, kdy na trůn usedla asi nadcházející záporačka byl zase hrozný. Lucifer měl skončit na vrcholu 4. sérií a byl by klid. Tady budu mít co dělat, abych se na to dodíval... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama