Reklama

Reklama

Lucifer - Série 6 (2021) (série)


Kdo zabil Lucifera Morningstara? (S06E05)

(epizoda)
  • USA The Murder of Lucifer Morningstar

VOD (1)

Obsahy(1)

Lucifer odmítá uvěřit, že by byl schopný opustit svoji budoucí dceru, a upne se k náhradnímu vysvětlení: někdo ho musel zavraždit. (Netflix)

Recenze (8)

Dody345 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu jak to může mít tak vysoké hodnocení. Tyto díly jsou oproti prvním dvěma a čtvrté sérii úplný odpad. I ta dříve kritizovaná třetí série, která byla příliš natahovaná a stávala se z ní telenovela je oproti poslední sérii mistrovské dílo. Pokud jde o samotný díl, tak Rory je nesympatická a otravná a Chloey ta už dosáhla samostatné úrovni otravnosti. Někdo vám totiž může vadit, pak váš někdo může vyloženě sr*t a pak je kategorie Chloey. To že je závislá na těch schopnostech bylo jasné už od začátku série. A ano sice má božský předmět, ale jak může v souboji porazit samotného vládce pekel? Od páté série až doposud dělají z Lucifera strašného slabocha a ubožáka, kterého vlastně každý porazí a nikdo z něj nemá strach. Už ať je konec série. Jediné co mě momentálně zajímá je Ella a a to, že asi zjistí totožnost Lucifera a ostatních. I když mi zatím vážně není jasné jak došla od spadlé žáby k tomu, že Lucifer je opravdu ďábel. No uvidíme. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rodinné dráma vystriedalo komédiu. Rory a jej znalosť budúcnosti poriadne rozvírilo vody, čo Luciho docela dovádzalo k šialenstvu. Ako inak, Lucifer sa dosť svojským spôsobom chopil situácia a ihneď spravil ukvapené závery miesto toho, aby si priznal svoju vlastnú vinu a prijal zodpovednosť. Aj keď je to celom bizár takto riešiť budúce rodinné problémy a ani terapia príliš tomu nepomohla. Rory si takisto parádne vystrelila z Amenadiela, Maze a Eve, čo vznieslo trošku sviežeho humoru do tejto melodrámy. Bolo mi hneď zrejmé, že Chloe ukradla Azraelov plamenný meč. Sympatická mi bola aj tá myšlienka, že Ella príde na Luciferov a Amenadielov nebeský pôvod úplne sama prostredníctvom jej bujnej predstavivosti a zápalu ku konšpiračným teóriám. Však Ella je predsa nerdka, takže to celkom sedí. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama