Reklama

Reklama

Lucifer - Série 6 (2021) (série)


Kdo zabil Lucifera Morningstara? (S06E05)

(epizoda)
  • USA The Murder of Lucifer Morningstar

VOD (1)

Obsahy(1)

Lucifer odmítá uvěřit, že by byl schopný opustit svoji budoucí dceru, a upne se k náhradnímu vysvětlení: někdo ho musel zavraždit. (Netflix)

Recenze (8)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rodinné dráma vystriedalo komédiu. Rory a jej znalosť budúcnosti poriadne rozvírilo vody, čo Luciho docela dovádzalo k šialenstvu. Ako inak, Lucifer sa dosť svojským spôsobom chopil situácia a ihneď spravil ukvapené závery miesto toho, aby si priznal svoju vlastnú vinu a prijal zodpovednosť. Aj keď je to celom bizár takto riešiť budúce rodinné problémy a ani terapia príliš tomu nepomohla. Rory si takisto parádne vystrelila z Amenadiela, Maze a Eve, čo vznieslo trošku sviežeho humoru do tejto melodrámy. Bolo mi hneď zrejmé, že Chloe ukradla Azraelov plamenný meč. Sympatická mi bola aj tá myšlienka, že Ella príde na Luciferov a Amenadielov nebeský pôvod úplne sama prostredníctvom jej bujnej predstavivosti a zápalu ku konšpiračným teóriám. Však Ella je predsa nerdka, takže to celkom sedí. ()

Dody345 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu jak to může mít tak vysoké hodnocení. Tyto díly jsou oproti prvním dvěma a čtvrté sérii úplný odpad. I ta dříve kritizovaná třetí série, která byla příliš natahovaná a stávala se z ní telenovela je oproti poslední sérii mistrovské dílo. Pokud jde o samotný díl, tak Rory je nesympatická a otravná a Chloey ta už dosáhla samostatné úrovni otravnosti. Někdo vám totiž může vadit, pak váš někdo může vyloženě sr*t a pak je kategorie Chloey. To že je závislá na těch schopnostech bylo jasné už od začátku série. A ano sice má božský předmět, ale jak může v souboji porazit samotného vládce pekel? Od páté série až doposud dělají z Lucifera strašného slabocha a ubožáka, kterého vlastně každý porazí a nikdo z něj nemá strach. Už ať je konec série. Jediné co mě momentálně zajímá je Ella a a to, že asi zjistí totožnost Lucifera a ostatních. I když mi zatím vážně není jasné jak došla od spadlé žáby k tomu, že Lucifer je opravdu ďábel. No uvidíme. ()

Reklama

Reklama