Reklama

Reklama

Lucifer - Série 1

(série)
Trailer 1
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, 2016, 9 h 12 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Scarlett Estevez, Rachael Harris, AnnaLynne McCord, Bailey Chase, Kayla Ewell (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Charismatický, šarmantní a tak trochu ďábel. Lucifera nebavilo tvrdnout věčně v pekle, a tak se usídlil mezi námi smrtelníky. Jednoho dne se připlete do vraždy své známé a rozhodne se to vyřešit za pomoci detektivy Chloe. Jenže ještě netuší, co ho vlastně čeká... (Varan)

Recenze (52)

WayDott 

všechny recenze uživatele

Nějak mě to nenadchlo, po třetím díle mě neskutečně začal rozčilovat hlavní hrdina a ten jeho věčně přiblblý úsměv. Být vedle něj, asi už bych ho nakopla. Nejlepší byl asi první díl, poté úpadek. Další série už sledovat nebudu. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

VAAAUUUU !!!...Konečně seriál, který je zárověň vynikající krimi...Zároveň "poučný" co se týče bible... ALE TA JE PRÁVĚ VYPRÁVĚNA NAOPAK, Z POHLEDU LUCIFERA, ANDĚLŮ A JEJICH MATKY...Ti mají úplně stejné problémy v manželství a v rodině jako každá jiná lidská domácnost...No a samozřejmě klasické vztahy mezi mužem a ženou...Ať je to ďábel, anděl nebo démon, policajt nebo psycholožka...JÁ TO PROSTĚ ŽERUUUU...Za mě 99% ()

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele

Pilot zábavný, pak už se začaly nápady opakovat. Občas dobré průpovídky. Líbil se mi charismatický herec Tom Ellis, jenž má opravdu ďábelské charisma. Jinak nenáročný seriál, kterému jsem dala slabší počet už kvůli tomu, že satana si tak svým způsobem zranitelného, lidského a spravedlivého (baví ho trestat jen viníky) nepředstavuji. Kouknout se na to dá. ()

hEROic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sérii a musím říct, že velmi příjemné překvapení. Nahláškovaná krimoška s nadpřirozenými prvky. Kdo má rád knížky Neila Gaimana, bude jako ryba ve vodě. Potěšil mě i casting, je vidět, že si to všichni užívají. Zatím 80% a těším se, co přijde dál. ()

fraktal 

všechny recenze uživatele

Gailmanova hloubka zcela ořezána a zůstal instantní americký mass-product... Neurazí ale ani nemá šanci být kultovnější, bez přesahu, bez konfliktu, bez kontroverze. Bez myšlenky. Ideální na relax a usínání. ()

JetDryerFan 

všechny recenze uživatele

Končím u třetí epizody... Možná ani sama nevím co jsem od Lucifera čekala, ale rozhodně jsem nechtěla koukat na nějakou rádoby detektivku alá CSI nebo NCIS Miami, News York, Los Angeles a další super odnože, protože přesně tak to na mě působí. Místo Horacia zde je ovšem Lucifer, který se snaží dobře vypadat, být vtipný a okouzlující ale podle mě je spíš dost otravný a jeho nepřirozený úsměv, který je k vidění častěji než bych potřebovala, vše jen prohlubuje. Luciferovo kouzlo na mě zkrátka nezapůsobilo v žádném směru. Ale abych nebyla jen negativní tak ano - jeho upřímnost ohledně jeho osobnosti občas pobavila. Děkuji, na shledanou,... Možná jindy. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím se přiznat, že jsem od Lucifera čekala trochu něco jiného a tak jsem prostě zklamaná. Je to komerční oddechová věc, která by se vyjímala po 22h třeba na Nově. Má to trochu z Buffy, trochu z kanadských kriminálek, trochu že soap opery. Hlavní hrdinka je tak dobrá a dokonalá (až teda na "Vířivku", že jo), až je z toho jeden otrávenej. Pokud čekáte, že Lucifer bude pořádnej ďábel, tak věřte, že se dočkáte jen velmi light verze, která bude pořád sladší a sladší. Mnohem víc se mi líbily vedlejší postavy - Maze, terapeutka a Luciferův brácha. Ale i u těch pak zpatlali kde co a vůbec celkově jsem měla pocit, že tvůrci moc nehledí na logiku a dělají si s dějem a postavami prakticky co chtějí (třeba v jednom dílu Maze zachraňuje zničeho nic Luciferovi zadek, ale v žádným jiným se to už neopakuje. Proč?). Občas mě u slovních přestřelek hlavních postav (nebo vůbec když se člověk zaposlouchá do textů postav) napadá, že to fakt není vůbec špatně napsaný a pak se zamýšlím, jaký by to asi bylo s někým jiným než dvojkou Ellis a German. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem nesmrtelný....mám schopnost z lidí dostat jejich skryté touhy..na Lucifera toho moc neumí.A jak se jmenuje fotr Lucifera,, kterýho shání a posílá za ním toho otravného anděla, černého bratra? Nějakej bordel, ne?A tak pořád dokola, stejný kecy, stejný scénář...Obrovsky mě to zklamalo.Nestojí za to to vůbec rozjíždět, je mnoho lepších seriálu. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvních pár dílů pro mě byla jen detektivní oddechovka s nádechem fantasy, ale jakmile dostali víc prostoru Maze a Amenadiel, šlo to rapidně nahoru a celá série končila v top formě. Ellis je skvělý, German zajímavá a Lucifer si mě zaháčkoval překvapivě brzo. ()

holka218 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další seriál o spolupráci policie s jinou osobou. Tady to spojení moc nechápu, ale jako celek to vážně funguje. Čekala jsem ještě o něco maličko víc, ale zklamaná rozhodně nejsem. Jen ty případy jsou takové jednoduché a zvláštní. Jinak je první série vcelku zajímavá. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Málokterá úvodní série mě chytla podobně, jako tomu bylo v případě Lucifera.. Představte si, že ďábel není symbolem špatného, nýbrž padlý anděl sloužící jako pouhý božský nástroj k té nejdůležitější práci v posmrtném životě, a to starat se o ty špatné.. Až to ale našeho Lucifera přestalo bavit a šel si tak odpočinout na Zemi, a které město je příhodnější pro nebeské bytosti, než-li Los Angeles... Úvod velkého příběhu o podstatě samotné osoby Lucifera, který skrze lidství objevuje sám sebe a aplikuje normální všední poznání na velká nadpřirozená rozhodnutí.. Od skoro bezchybného pilotního dílu přes nálož vražd, oslav a orgií k epickému finále. Bratrovražedný souboj o návrat obou do světů, kdy úmyslně nebo ne se do něj zapojí i lidští pěšáci.. Vynikající kombinace vtipu, elegance a skvělého příběhu.. Taková energie, jakou jen tak nevidíte. Nejlepší momenty: obrácení Malcolma. 100% ()

Tomko87 

všechny recenze uživatele

Dopozeraná prvá séria. Od nepriamej Gaimanovej/Careyho adaptácie som čakal omnoho viac, než detektívku s Luciferom. I keď on si strašne dával. Tie hlášky ...Farár : Každý má svojich démonov. Lucifer : Ano. Môj pracuje za barom .... Ak to takto bude pokračovať v druhej sérií, seriál zhasne. Ani Maze tomu nepomôže. A to ma bude pekelne mrzieť. No stále ma viac baví než sračkoidný Preacher...Kde posledné tri dieli ma aspoň zaujali.... ()

Reklama

Reklama