Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Luciferova starého přítele potká brutální osud. Okouzlující Lucifer přísahá pomstu viníkům a uzavře nečekané spojenectví. (Netflix)

Recenze (24)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot mě fakt bavil. Jeho ďábelské veličenstvo si bere volno a rozhodne se ho strávit v Los Angeles. Už to mi přišlo dost zábavné, ale on se ještě navíc plete do vyšetřování vražd. Tom Ellis se na titulní roli vyloženě hodí, takže mi v úvodním dílu vadil jen ten zcela pochopitelně černý anděl, a to ne kvůli barvě pleti, ale kvůli tragickému hereckému projevu. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lucifera omrzelo byť pánom pekla a tak si v LA otvorí bar. Navštívi ho kamarátka Dalila a pri odchode z baru ju zastrelia. Lucifer sa tak dostáva do centra vyšetrovania vraždy, ktorú vyšetruje ambiciózna policajtka Chloe a spoznáva aj jej bývalého manžela a ich dcérku. Lucifer si Chloe rýchlo obľúbi a rozhodne sa jej s pátraním po páchateľovi pomôcť. K seriálu som sa dostal na základe tipu jedného z dvoch skvelých brigádnikov, ktorý mi počas dovolenky pomohli, za čom som im nesmierne vďačný. Napriek tomu, že som sa s nimi nijak zvlášť nepoznal dočkalo sa mi od nich väčšej pomoci ako od niektorých ľudí, ktorých poznám celý život. A kedže jeden z nich je aj veľkým fanúšikom seriálov, tak som si od neho nechal poradiť a jeho tip bol príjemným prekvapením. Presne ako vravel, stačila jediná časť k tomu, aby ma upútal, pretože prekvapuje novou myšlienkou a dej je napínavý a vtipný zároveň s hereckými výkonmi na vysokej úrovni. Zdá sa, že k vynikajúcim tipom na filmy pribudnú aj tipy na skvelé seriály od ďalšieho skvelého človeka, ktorého som spoznal. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na doporučení (kterých bylo již vícero od vícero známých) jsem se konečně vrhl na jeden z dialogově nejironičtějších seriálů současnosti a zajisté s ním nekončím. Sice pilot nebyla žádná bomba, mám ale zvenčí slíbeno, že se mám prokousat pár prvními epizodami a pak přijde jízda, která mi nedovolí se od Lucifera odtrhnout. Tak snad ten pocit není ryze subjektivní. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi dobrý koncept, který mohl dobrý scénárista přetavit v břitkou a chytrou, ale hlavně nekorektní zábavu. Takže v mých očích je zatím ten obrovský potenciál využit jen na 5%. Je to pilot, takže se dá předpokládat, že se jak Ellis, tak tvůrci, posunou dál. Nic mi nevadilo a bylo tam i pár dobrých momentů, ale sledování dalších dílů beru jen jako výplň času při čekání na moje oblíbené seriály. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je v penzi, má britský přízvuk, schopnost vytáhnout z lidí jejich skryté touhy, vysmívá se morálce a má hromadu času, i když je žádán, aby se vrátil do podsvětí. On ovšem sekl s peklem, protože ho nebavilo skákat, jak on (vlastní otec) pískal. A nekonečné prázdniny v Los Angeles jsou přesně tím, co ho baví. Otevřel si luxusní klub a navíc se ještě připletl do vyšetřování vražd: po boku sličné i skeptické detektivky Chloe. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Když Lucifer (Tom Ellis) přistoupí v 10. minutě nad mrtvolu Delilah (AnnaLynne McCord), můžeme zřetelně vidět, jak se jí prohne hrudník jako při dýchání, i přesto, že postava už je podle nehybných očí po smrti. (hrumsrt)
  • Když Lucifer (Tom Ellis) zmíní Jediho, odkazuje tím na filmy a seriály o Star Wars. (SONY_)

Reklama

Reklama