Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lucifer cítí, že by se měl vrátit do pekla. Udělá si ale čas, aby zjistil, jak ke smrti mladého muže přispěli příliš horliví paparazzi. (Netflix)

Recenze (11)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pri dopravnej nehode umrie syn známeho herca a k prenasledovaniu jeho vozidla sa prizná starší paparazzi . Vyšetrovateľke Chloe sa však na jeho príbehu niečo nezdá a tak spolu s Luciferom začnú preverovať ostatných novinárov, ktorý boli na mieste činu medzi prvými. O niečo slabšia epizóda ako úvodná, dej sa zameriava skôr na vzťah Lucifera a Amenadiela. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda mi začala tak trochu připomínat seriál Castle na zabití, jen tady vyšetřovatelku neotravuje spisovatel, ale Ďábel. Pobavila mě scéna s pouličním kazatelem, Luciferův vřelý vztah k dětem a hlavně jeho interakce s terapeutkou, u toho jsem se zasmál nejvíc. 4*-. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lucifer se tentokrát podívá na svět paparazzi a jejich schopnosti udělat cokoliv pro exkluzivní snímek. Zase se doslova rochní v zkaženosti této činnosti, a můžeme tak vidět jeho dřívější já. Temné, pomstychtivé, lačné. Chloe však strhává jeho pozornost. Přitahuje ho jako můru světlo a Luci se snaží přijít na to, co ji odlišuje od ostatních. Tento proces možná změní i samotného pána pekel. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když sličná vyšetřovatelka Chloe vidí, že někdo koupí šest kulek, a neztratí nic ze svého šarmu, hledá odpovědi. Hláškující Lucifer se nicméně mění, ale neví, co tu změnu způsobuje. Nebo spíš kdo. Patrná zvědavost tam je, ovšem trochu se bojím, aby v podstatě nešlo jen o obyčejnou kriminálku (s jistou nadstavbou). S ohledem, že každý díl obsahuje jiný případ, to k tomu krapet směřuje. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o první epizodu, která má ve svém názvu Lucifera (Tom Ellis). (SONY_)

Reklama

Reklama