Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chloe, Dan a Lucifer vyšetřují vraždu realitního magnáta. Charlotte spřádá plán, jak přimět Lucifera, aby opustil Zemi. (Netflix)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devátá epizoda potvrzuje všechno, co si o tomto seriálu myslím- není to nic světoborného, ale nemůžu se u toho nudit, protože scénář je slušně napsaný a humor není trapný, ale naopak v pohodě funguje. A protože se bavím, nemám důvod pro horší hodnocení. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lucifer a jeho smýšlení o domově a citech bylo hnacím motorem této epizody. Zbytek už působil dost ošuntělé. Máma je neobyčejně nudně podaná postava. Jen se zjeví, udělá něco, coby "nikdo" nečekal od stvořitelky a pak se tiše vypaří. Maze tady neměla co předvést a Amenadiel už to mohl dávno zabalit. ()

Reklama

Mitin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě zatím jeden z nejlepších dílů. Zbývají 4 díly do konce série, seriál se začíná stupňovat do závěru série a napovídá, že by mohl být konečně zase nějaký větší zvrat. Konečně jsem měl na konci dílu pocit, že nutně potřebuju vidět další, což se v druhé řadě u Lucifera moc nestávalo. V tomto díle se konečně Lucifer dostane blíž ke Chloe, jeho matka pořád něco kuje a konec vyrazí dech, položí spoustu otázek a napne nás na další díl. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I find that people make Los Angeles their home for one of two reasons. Either they're running from something, or looking for something. So ask yourself Which is it? Running or looking?" ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama