Reklama

Reklama

VOD (1)

Lucifer se snaží přijít na kloub svému novému vybavení. Nový poručík Marcus Pierce nezažívá u kolegů právě dobrý začátek. (Netflix)

Recenze (7)

MMR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta postupná a neustálá proměna Lucifera mi ani trochu nejde k chuti. Díky tomu se seriál ubíhá jiným směrem, než bych sám chtěl.A upřímně, chybí mi ten Lucifer z první série. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mám za sebou první epizodu třetí sezóny a můžu s klidem prohlásit, že je to stále stejně dobrá, nenáročná zábava, která mě často rozesměje. Několik záležitostí mě ale i tak nemile překvapilo, chyběla mi Mazikeen a příliš mě nepotěšila ani nejnovější úprava Luciferových schopností. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Amenadiel - What? You mean the string of nonsensical emojis? Fire, sword, doughnut, spaceman, clock, dancing lady, flashlight, thumbs up. How am I supposed to know what that means? Lucifer - I ignited the flaming sword, used it to cut a hole in space and time, Mum's light flooded through it, then it closed up behind her. All good! ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tradičně začínáme velmi pomalu a pozvolně další sérii. Snad z Lucifera neudělají "komplet" klaďase, přeci jenom je to Lucifer. To by byl celkem zabitý potenciál. Highlight epizody jednoznačně Amenadiel a dešifrování emoji zprávy. :D ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál si zatím drží svoji kvalitu (leč zrovna 3 série má být nejslabší). Dost se mi líbí jaký progres odnáší všechny charaktery,ale prostě u Lucifera to není zrovna to co bych rád viděl,ano líbí se mi jak naložují s jeho charakterem,ale zase nechci aby se z něho stal hodný andělíček. Chci aby byl neutrální když už a hlavně chci aby byl takový jako byl nejlíp v první sérii (i v druhé byl dobrý,ale tam se už držel při zemi). Všechny charaktery jsou super,ale hergot fakt nechci Lucifera kladnýho jak mraky a hlavně taky nechci aby se z toho stala normální drama seriál páč tenhle díl nebyl absolutně vtipnej jen vážnej což v minulých dílech tolik nebylo. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To se jako fakt Amenadiel znovu promění ve fňuknu? Třetí série se v prvním díle nevymyká všem předchozím dílům. Tam kde jsme skončili, tam zase začínáme. Jasně. S jednou fyzickou změnou a nejspíš novým záporákem (Bůh už asi není v kurzu). Ale to je asi tak vše. A 25!!! dílů před námi... těžko říct, zda se těšit nebo bát. ()

Reklama

Reklama