Reklama

Reklama

VOD (1)

Lucifer a Dan vyšetřují vraždu spojenou s výstavou psů. Chloe s kamarádkami oslavuje svoje velké rozhodnutí, ale nemůže se zbavit pochybností. (Netflix)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak pokud mi předchozí epizoda připomínala telenovelu, tahle to jen podtrhla. Sezóna se totálně změnila, pohodový humor a lehkost se vytratily, místo toho se tvůrci začali rochnit v připitomělých vztahových rádobyzvratech a z mně neznámých důvodů se snaží hrát na city. Špatné. 2*- ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I'm not talking about the wedding. No, I am talking about the bachelorette party. It sets the foundation for your whole support system. And trust me, you're gonna need one for the dark days to come 'cause, I mean, sleeping with the same dude for the rest of your life? Even hot gets boring, Chloe. Dark days ahead, indeed." ()

Mitin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Občas mám pocit, že sleduju VKV nebo Ordinaci a ne Lucifera. To, co je v posledních dílech za nesmysly a že se Lucifer chová jak kdyby mu bylo 15, mě pomalu od seriálu odtahuje. Na Luciferovi funguje nejvíc nadpřirozeno a část vztahů a případů je takový slabý průměr. Alespoň Chloe zrušila svatbu, protože stupidní vztah Chloe - Pierce naprosto nefungoval. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tu třetí * přisuzuju Danovi. Dan je fajn. Jinak případ... no comment a to, že tvůrci vykrádají sami sebe, neb Lucifer už se jednou projektoval (sic do Dana), asi taky netřeba komentovat. ()

Reklama

Reklama