Reklama

Reklama

VOD (1)

Lucifer a Chloe jsou v šoku ze smrti svojí známé a pátrají, kdo to má na svědomí. Maze se pokusí obnovit staré přátelství. (Netflix)

Recenze (13)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná epizoda byla jasně pětihvězdičková, tvůrci se však rozhodli zalepit fungující soukolí kýblem patosu, a protože nesnáším prvoplánové hraní na city, nemohl jsem jít nad čtyři kousky. Nepochopil jsem, proč byly epizody 21 a 22 tak zoufale špatné, když se další dvě velmi slušně povedly. ()

Mitin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mála dílů 3. série, který stál za to a fungoval. Ale něco je špatně, když se Lucifer odhalil poslední minutu poslední série.. Je škoda, že třetí série Lucifera pohřbila a končí.. :( ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3.série byla pro mne dosti rozpůrná... již první epizody začínala ztrácet kvalitu a humor,ale furt to byl solidní seriál s menšími výpadkami, které se později stávali co dva díly (nejspíš kvůli střídání scénáristů nebo nevím),v posledních dvou dílech (23,24) sem měl pocit že to někdy utrápené koukání na 3.sérii vlastně stálo to čekání... předešlý díl a tento díl měli vše co měl Lucifer dřív, nechybělo tomu nic. A byl jsem velmi rád.. ve zkratce finále bylo skvělé a snad i nejlepší finále z předchozích sérií. 9/10 Teď hurá na pojetí Netflixu. ()

Indian0 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dúfam že sa dohodne na spolupráci a dôjde k natočeniu ďalšej série. Pretože diel to bol tak na 80% a mnoho vecí nebolo dokončených. Takto by nemal podľa mňa vyzerať ukončený seriál. ()

zijutady 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velká škoda, že celou sérii nepsal stejný člověk, který je za tímto dílem. Seriál nemusel klesnout na úroveň VKV s rozmazleným náctilcem jako hlavní postavou. Třeba Tom Ellis zvládne ukecat BBC a dočkáme se kvalitní 8 dílné série :-) ()

kakahsi 

všechny recenze uživatele

Moc povedený díl. A podle rozhovorů co jsem slyšel tak by mělo být pokračování a měl by tam bejt víc zlej. Něco na tom bude asi pravdy když to říkal sám Tom Ellis v rozhovoru. Takže se těším. ()

Reklama

Reklama