Reklama

Reklama

VOD (1)

V alternativní dimenzi Lucifer zjišťuje, jak by žil, kdyby nebyl potkal Chloe. (Netflix)

Recenze (8)

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu proč tahle epizoda má na ČSFD jen okolo 60%. Ano,je to doplňovací díl,ale hergot snad každému dojde hned na začátku že je to epizoda What If...alias něco z alternativní reality kdyby to bylo jinak. Mě se to dost líbilo..dal bych tomu klidně 5* kdyby se vykašlali na Deckerovou a udělali Lucifera tak jak ho známe na 100% z komiksu když už to má být z alternativní reality. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud sjíždíte Lucifera jak na běžícím páse (jako já), dejte na mě a pusťte si tuto epizodu nejméně o den později, než dvacátou čtvrtou. Jinak se dost možná povezete na vlně zklamání, jako tomu u mě bylo u předchozí epizody. Protože i tady se nic nestane. Ano. Tohle bychom mohli považovat za bonusový díl. Co by kdyby.... kdyby Chloe nebyla detektiv, Ella nedělala u policie, Linda fungovala před televizními kamarami, Dan byl křivák a Charlotte byla... no Charlotte. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc hezky to tvůrci uzavřeli. Sice chápu, že si v době natáčení ještě mysleli, že seriál končí, ale tím spíš se mohli víc snažit. Epizoda odehrávající se v alternativní realitě byla vlastně úplně o ničem, neměl jsem se čemu zasmát, nemohl jsem se hodit do pohody, protože jsem byl vytočený, tím, na co se dívám a šlo tak jen o ztrátu času. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"People accuse me of being controlling. And yes, I may have put Chloe in Lucifer's path. But what if I didn't? Would they still get together? Normally it would be impossible to get an answer to that question, but I can. Just one of the benefits of being God. It's amazing the effect a family can have on a man's moral compass. Or in Dan Espinoza's case, the lack of a family. My son and I Well, let's just say, I don't think I could change anything that would make our relationship less complicated. But, then, fathers can have a dramatic impact on their children's lives, can't they? Take Chloe Decker. Her dad died 20 years ago of a gunshot wound. That loss changed her, inspired her to follow in his footsteps and become a cop. So what was that one small thing I changed that changed everything? All I did was move a bullet a few inches to the right." ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama