Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lucifer a Chloe vyšetřují vraždu učitele. Lucifer dělá všechno pro to, aby ho Eve opustila, a Amenadiel se stane rádcem teenagera. (Netflix)

Recenze (7)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá čtvrtá řada povýšila tento seriál na úplně jiný level. Stále se vyšetřují zločiny, stále se řeší vztahy mezi sympatickými postavami... a stále se to hemží mytologickými odkazy, jako tomu bylo v předchozích řadách. Tentokrát ale přibyla temnota a tvůrci jdou víc do hloubky postav. Takže i přes to občasné špičkování, sledujeme vnitřní rozpor andělů a ďáblů, kteří jsou konfrontováni s tím nejlepším a současně i nejhorším, čeho je člověk schopen. Takže najednou je ten přesah, kdy je nám nastavováno zrcadlo zkrze ďábla, démona a anděla mnohem výraznější, což tomuto seriálu rozhodně prospívá. Jen mám po tomto díle obavy, že se budou řešit genderová klišé, kterými je zamořený celý Hollywood... . ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O tom, že mi vadí odklon od nenáročného, zábavného stylu k otravným praktikám, kterými jsou známé hlavně telenovely, jsem už psal dříve, ale že se budu místo na Lucifera dívat na další černošskou agitku, to bych nečekal. Kde dělají největší světoví demokraté chybu, když se musí v každém americkém filmu nebo seriálu řešit problémy trpících menšin? Sice bych to nenapsal stejně jako eaglestar, ale nemůžu s ním nesouhlasit. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak mi není to Amenadielovo "sektářství ve všech směrech" po chuti, tak tento jeho odklon mi sevřel žaludek. MÉ, MOJE... kde je naše? Jinak za mě to prostě nešlape a jak jsem si po tom úvodním záchvatu smíchu myslela, že se budu celý díl jen bavit, tak to bylo půl na půl. ()

Reklama

Reklama