Reklama

Reklama

Lucifer - Série 5 (2020) (série)


S kuřaty to vždycky špatně skončí (S05E04)

(epizoda)
  • USA It Never Ends Well for the Chicken

VOD (1)

Obsahy(1)

Píše se rok 1946 a všechno je černobílé. Lucifer si zahraje hlavní roli ve svojí vlastní noir detektivce, kde se v nových rolích objeví i jiné známé postavy. (Netflix)

Recenze (13)

Simon.Dobes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím si, že tvorcovia tejto série nemali dostatok materiálu na toľko dielov, a tak nám to vyplnili takouto epizódou. Čo nie je zlá vec. Keď to začalo a prišiel som na to, že sa jedná o Noir epizódu, bol som veľmi rád (keďže noir filmy obľubujem). Ale sakra, ono im to moc nevyšlo. Najväčšou chybou je (opäť) dĺžka. Prečo, do pekla, musia na silu robiť tak dlhé epizody, keď pokojne stačí aspoň tých 40 minút? Nebolo to len zdĺhavé, ale i pomerne suché. Musím vyzdvihnúť spievajúcu Maze - krásny hlas. ()

Reklama

Luicy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Noirovky jsou fajn, mají své kouzlo a i celkově mám velice ráda ten feel Ameriky ve 40.-50. letech, ale tato epizoda mi přišla naprosto zbytečná a debilní. To, že to nesedělo k samotnému seriálu bych ještě přežila, ale ten herecký výkon v tomto díle byl fakt otřesný. Hrozně mě to nebavilo. Závěr mi přišel taky dost bez pointy, čekala jsem, že Maze hodí s maminou nějakej smyslnej deep talk, anebo si minimálně dají přes držku, a ve výsledku se absolutně nic nestalo. Myslím, že kdyby se Netflix držel své tutovky alá když nevíš, prcni tam záběr na nalíčený zadek Toma Ellise, sklidili by asi větší úspěch… ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama