Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Populárního DJ usmaží elektrický proud přímo na pódiu a Chloe se snaží vypátrat, kdo za tím stojí. Lucifer se zatím pokouší udržet na uzdě svoji žárlivost. (Netflix)

Recenze (8)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

takze Jed nebyl takovej kokot, jak jsem si ze zacatku myslela - vlastne i trochu pomohl. Dan se konecne dozvedel pravdu (ted zbyva jenom Ella hehehe) a konec byl supeeer🥺❤️👼🏻✨ ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bože, tohle je vážně kopec natahované nudy. Jo, jsou i horší díly, to bezesporu, ale tady je snad už na každých deset minut jen jedna dobrá. A čekat šest dílů na jednu soulož? Jestli bude v dalším dílu střih a přecekničemunedošlo, tak už mi fakt rupne žilka v oku :D prostě na to vlítněte a jedem dál, řešit konečně něco jinýho ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hm. Vypadá to, že nakonec se znovu vše vrátili do starých dobrých kolejí seriálu. Takhle nějak to mělo vypadat již se třetím dílem nikoliv se šestým. Ta šaráda zda ty city jsou pravdivý nebo ne, byla naprosto zbytečná a akorát zkazila chuť z 5.řady. Tak snad už to tímto stylem pojede dál a nebudou se řešit už žádný telenovelský blbosti.. 90% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama