Reklama

Reklama

Lucifer - Série 5 (2020) (série)


Zatracené nebeské karaoke (S05E10)

(epizoda)
  • USA Bloody Celestial Karaoke Jam

VOD (1)

Obsahy(1)

To má být muzikál? Jo, muzikál! Lucifer, Chloe a zbytek party jako by se k pachateli vraždy rozhodčího chtěli prozpívat a protančit v rytmu populárních pecek. (Netflix)

Recenze (20)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže po noirovej epizóde prichádza na rad tá muzikálová. To, že sa seriál Lucifer rozhodol takto experimentovať s formátom a žánrom jednotlivých epizód, určite kvitujem. Na úvod sa patrí povedať, že môj vzťah k muzikálovým epizódam sa od pozretia epizódy "Once More, with Feeling" výrazne zmenil. Buffy mimoriadne spopularizovala tento typ epizód. Avšak táto epizóda sa kvalitám Buffy nemôže rovnať ani po scenáristickej stránke, ani po tej hudobnej. Tu ma až tak tie pesničky nevzali, aj keď pár z nich bolo pekne emotívnych. Toma Ellisa sme už počuli spievať, takže minimálne uňho to bola stávka na istotu. Tom je jednoducho rodený spevák s krásne melodickým hlasom a skvelým hudobným sluchom. Čo musím najviac vytknúť tejto epizóde, nie sú piesne samotné, ale skôr prestávky medzi nimi, ktoré boli miestami až príliš dlhé a kvôli nim som sa nedokázal správne naladiť na tón a hudobnú zložku tejto epizódy. Nevyšlo to úplne tak, ako to bolo pôvodne zaumienené. ()

Luicy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně? Já jsem si tento díl velice užila! Muzikály mám obecně moc ráda a za sebe musím říct, že to byla příjemná změna, u které jsem si s úsměvem oddechla a relaxovala. Výběr písní byl za mě luxusní, zazpívané to bylo parádně, na příběh to moc pěkně navazovalo. Nejvíc se mi líbilo Every Breath You Take a Wicked Game. No zkrátka, děkuju Bože za návštěvu, stálo to za to! Rozhodně jeden z nejlepších dílů Lucifera, po kterém pravděpodobně sáhnu, až mě popadnou chmurné nálady ;) ()

djfun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když pominu nechutnou netflixovskou "politickou" korektnost, kde nestačí černej anděl, ale i Bůh musí být black (nepovažuju se za xenofóba a před pár lety by mi to vlastně vůbec nevadilo, ba naopak, tak v týhle době už je to fakt fraška bijící do očí!), tak jsem se bavil náramně. Jako Bůh se synátorem u doktorky "Freudový", to jsem řval smíchy. Celý protkaný goood hláškama a -přestože typická americká limča- muzikálový čísla byly povětšinou vymazlený a luxus výběr music!:) Celou dobu jsem se usmíval jak "měsíček na hnoji":) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát se Netflixu neprobádané území vyplatilo. Díl má drajv, je konečně vtipný a dává vzpomenout na nejlepší formu. Jen potvrzení, že když je seriál komediální, je nejlepší. Netflix to zatím bral moc vážně. ()

hwnd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Muzikálové epizody mě obvykle baví a ani tato epizoda nebyla výjimkou. Jen se k tomu musí přistupovat tak, že je to epizoda bokem, která je dělaná jen pro odlehčení a potěšení. Výběr songů velmi dobrý, potěšil duet z bídníků. ()

Simon.Dobes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Milujem na seriáloch muzikálové epizódy - naposledy som ich tuším zažil pri Supergirl a Flashovi. Piesne super, atmosféra neklesá, no inak skoro o nič lepšia než predošlá epizóda. Štvrtá hviezdička za originalitu a muzikálové vystúpenia. ()

MegaBite 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až budu chtít vidět muzikál, pustím si muzikál... Z celého dílu jsme se posunuli v příběhu rychlostí šneka, protože to furt přerušovalo neustálé nesmyslné zpívání a tančení. Jo hezky to měli nacvičený, choreografie taky ušla, ale PROČ TO TAM BYLO??? Podprůměrný díl vzhledem k celému seriálu, takhle jsem si pokračování nepředstavoval. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Budete si připadat, jako v High School Musical. 🤔😳 Celý díl se prakticky zpívá, a může za to jediná bytost. Seriál se dostává na zajímavou úroveň. Otázka je, jestli klesá nebo stoupá. 🤔 Herecké výkony jsou zde opravdu dobré. Někteří zpívají, a jiní jen tak pracují a dělají to své. 👍 Jestli jsem to dobře pochopil, za všechny ty muzikálové scény může v seriálu právě Bůh, který si to asi vážně užívá. 🤔 Závěrem: Je to pěkný cvokhouse. 😳 ()

futislav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejslabší díl celého seriálu. Mystika a tajemno se kamsi vytratili a zůstalo něco jako ordinace v růžové zahradě po americku. Spousty křepčících postaviček na pozadí rodinných hodnot, děs a běs. ()

Medvjet 

všechny recenze uživatele

Muzikal Lucifer? WTF. Ocekavane hodnoceni odpad musim ale necekane odlozit. Me to fakt sedlo. Luxusni vyber skladeb, odlehceni a nadhed. Ja se fakt bavil. ()

Dody345 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebýt toho zpívání, tak to mohl být příjemný díl, ale to zpívání bylo vážně otravné a rušivé. Když zpíval Lucifer u piana a ve výslechové místnosti, tak to se ještě dalo, ale zbytek hrůza. Zvláště ta část z Maze a Ellou (přičemž Ellu vážně miluju a je jednou z mých oblíbených postav), tam se mi nelíbilo co z té Elly dělali. A tu jejich část si museli užít snad jen mužští tanečníci, kteří mohli osahávat Maze, ať už zadek či prsa. Ano, asi bych byl rád na jejich místě, jako každý heterosexuální muž, ale jako celek to bylo prostě hrozné. A když ve finále dílu to vypadalo na zajímavou katarzi a najednou se změnilo pozadí a věděl jsem, že se zase začne zpívat, tak už jsem se neudržel a řekl nějaké to ostřejší slovo. Po čtvrté skvělé sérii jsem čekal něco více, ale pátá série je zatím vážně hrozná a už to není ten starý dobrý Lucifer, ale jen nějaká béčková telenovela. ()

Reklama

Reklama