Reklama

Reklama

Lucifer - Série 5 (2020) (série)


Takové neškodné sledování (S05E13)

(epizoda)
  • USA A Little Harmless Stalking

VOD (1)

Obsahy(1)

Linda se po hlavě vrhá do mise, která je pro ni hluboce osobní. Maze odhalí bombastické tajemství z minulosti. Amenadiel dumá nad novou prací. (Netflix)

Recenze (5)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pekne emotívna epizóda prevažne zameraná na jednotlivé postavy, tak sa mi to páči. Lucifer už nechce dlhšie otáľať a tak sa rozhodol, že na všetko pôjde po hlave bez premyslenia. Luci a Chloe sa dali zase dokopy, a to naozaj dosť divným spôsobom, ich románik už postráda veškeré čaro a už ani necítim tú chémiu, ako to bolo kedysi, takže toto ma celkom sklamalo. Na druhú stranu, Lindina osobná linka vo mne zachovala silný dojem a plno emócií. Veľmi som jej prial, aby si našla cestu k svojej dcére. Konečne sa nám vrátila úžasná a mnou milovaná Eve! Na znovu stretnutie Eve a Maze som veľmi dlho čakal a som rád, že naplnilo všetky moje očakávania. Bolo to obzvlášť podarené a k záveru skutočne srdcervúce, že som mal slzy na krajíčku. Tak strašne moc som chcel, aby im to vyšlo, žiaľ sa tak nakoniec nestalo. Avšak scéna, ktorá ma zo všetkých najviac obmäkčila, bola tá medzi Amenadielom a Ellou. Tie slová, ktoré Amenadiel povedal Elle, ma vážne vzali za srdce, proste wow! Neskutočne krásny moment. ()

Dody345 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi to po té čtvrté sérii mělo skončit, protože tohle je utrpení. Já myslel, že seriál se jmenuje Lucifer, ale na toho se tu už docela kašle, když teda neřeší chvílemi, jestli Chloey miluje nebo ne a to je jeho jediná náplň, když už je na scéně. Jinak v tomto díle sledujeme protivnou Lindu, která se vs*re do případu a kolikrát udělá něco nelogického a potom Maze s Evou a jejich lesbický románek, kdy řeší vlastně to co Lucifer s Chloey, milují se nebo ne? A jejich scéna ve skladu byla taky špatná. Jak já byl po skvělé čtvrté sérii namlsaný, ale to jsem asi neměl. Průběžně jsem sledoval během epizody čas, protože jsem chtěl, ať už do skončí. Musím to co nejdříve dokoukat, stejně tak šestou sérii a potom už budu sledovat jen 1. a 2. sérii, vybrané díly ze 3. série a 4. sérii a tím budu končit, protože tahle telenovela mě vážně nebaví... ()

Reklama

Reklama