Reklama

Reklama

Lucifer - Série 5 (2020) (série)


Vážně to takhle skončí? (S05E15)

(epizoda)
  • USA Is This Really How It's Going to End?!

VOD (1)

Obsahy(1)

Lucifer měl za to, že mu všichni sourozenci vzestup přejí, ale opak je pravdou. Dan se nabídne, že Elle domluví rande se starým kamarádem. (Netflix)

Recenze (9)

Helo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač jednotlivý epizody seriálů málokdy hodnotím, tady musím udělat výjimku, protože tohle byl dosavadní Luciferův vrchol dající se rovnat nejlepším epizodám mnohem větších seriálů. Totální emoční psychickej teror! ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutočne smutná epizóda, seriál prišiel o jeden z najlepšie napísaných a prekreslených charakterov. Luciferova kampaň bola veľmi podarená, a pôvodne som si myslel, že sa epizóda bude niesť v podobne zábavnom tóne. Nemohol som sa mýliť viacej, netrvalo dlho než Luci spolu s Amenadielom zistili, že Michael sa nepripravuje na voľby, ale na vojnu. A prvou obeťou sa žiaľ stal Dan. Daniel je obrovskou stratou pre všetkých, a rozlúčka s ním sa niesla v duchu trúchlenia a smútenia. Najprv prišla tá silná scéna z nemocnice, kedy ma Trixien žiaľ dohnal k slzám. Následne prišiel pohreb a s nim i ďalšia veľká žmýkačka emócií. Amenadielova reč bola veľmi krásna a silná, jeho slová ma vzali za srdce. A  poslednú ranu do srdca zasadil nádherný a zároveň dojímavý duet Lucifera a Elly, ich spev perfektne vystihol momentálnu pochmúrnu náladu. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak tohle byla jedna z nejemotivnějších epizod celého seriálu! Ani zdaleka jsem nebyl fanda "detektiva hňupa", ale k seriálu prostě patřil a bez něj už to nebude ono! Nádherný emotivní závěr... ()

janespeare 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady jde opravdu vidět, že se tvůrci snažili, ať je finále velmi nadupané a myslím, že tento díl se povedl. Největší zvrat rozhodně stál za to, protože tohle je něco, co v tomhle díle vážně nečekáte. ()

JB001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekal jsem, že scénáristé nechají Dana zemřít, ale mělo to svůj smysl. Výsledkem je neskutečně silná emoční pecka u které jedno oko nezůstalo suché. Jeden z nejlepších dílů seriálu ne-li vůbec ten nejlepší. ()

Reklama

Reklama