Reklama

Reklama

Lucifer - Série 5 (2020) (série)


Šance na šťastný konec (S05E16)

(epizoda)
  • USA A Chance at a Happy Ending

VOD (1)

Obsahy(1)

Konec se blíží! Lucifer, Chloe, Maze a Amenadiel se chystají na bitvu s Michaelem a armádou jeho stoupenců, co rozhodně nejsou žádní andílci. (Netflix)

Recenze (17)

Orion12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále 5 série bylo dobré, viděli jsme konečně ostatní anděly. Viděli jsme Nebe, ale cmon za mě trošku uspěchanější bitva. Jinak v celku fajn, celkem očekáváný zvrat. Ale z té super bitvy andělů prostě mohli vytáhnout více než pár záběrů. A ted mě zajimá jak na to budou chtít navázat s 6. sérii. Přidat tomu dílu ještě půl hodiny k rozloučení s postavama a nějakým závěrem a pro mě by to byl uspokojující konec. Uvidíme no, to jsem si říkal už u konce 4. série. Ale tady podle mě měli perfektní šanci to utnout. Doufám že mají ještě něco v rukávu. ()

andalin

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako... asi by to už mohlo skončit? Přijde mi, že už to natahují, šestá sezóna by už ani nemusela být. Všeho dobrého v přiměřeném množství. :/ Potěšily mě závěrečné souboje, konečně se ukázali andělé s křídly. Ale přijde mi, že už to nemá tu jiskru a ten nápad... už je to prostě, no, jen hollywoodské. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

#TeamLucifer! Epizóda sa nám zľahka rozbiehala, stále bolo cítiť toľko emócií, keďže Danova smrť je ešte dosť horúce téma. Obzvlášť som súcitil s Maze, ktorá po získaní duše, už nedokázala zastať chladnou. Aj u nej sa tieto emócie velice intenzívne prejavovali, čo bolo aj dobre, keďže vďaka tomu pochopila zmysel života a lásky, a čo so sebou všetky tieto skutočnosti odnášajú. Maze si uvedomila, že musí napraviť chybu, ktorú urobila s Eve a netrvalo dlho než sa zase dali dokopy a krásne to spečatili vášnivým bozkom. Mám z nich radosť, Maze a Eve majú medzi sebou úžasnú chémiu. Následne Lucifer vyráža do boja, najprv sa však snažil získať priazeň anjelov. A keď konečne začala aspoň hŕstka z nich prechádzať na jeho stranu, náhle sa utne epická hudba a Lucifer prehodí parádny vtípok, čo bolo vážne k popukaniu. A tak Luciferovi nezostáva nič iné než súboj s Michaelom na život a na smrť. Luci zvádzal naozaj strhujúci súboj s Michaelom, ktorého vedľajším následkom bola Chloeina smrť. Lucifer sa nechá úplne pohltiť emóciami, a tak sa spontánne a bez rozmyslenia vydáva do Nebies pre svoju milú. Bol to príbeh o vášni, sebaobetovaní a odhodlaní. ()

Ducke 

všechny recenze uživatele

Představoval jsem si finále seriálu krapet jinak, ale dle posledních informací to vypadá, že nás čeká další řada. ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač se v leckterých stěžejních motivech neustále točíme v kruhu, Lucifer si pořád drží velkou porci nadhledu a zdravé množství sebeironie a těží naplno ze svých postav a jejich vzájemných vztahů, které divák prostě miluje. Jakmile vás jednou tahle soap opera polapí, stěží se z ní budete dostávat ven…ostatně jako z každé jiné soap opery. Téma lásky je v páté sérii dohráno do epického klenutého konce, v samotném závěru je však takový přehršel stěžejních momentů a zvratů, že další epilogická série rozhodně nemůže uškodit. Přece jen, kdo by nechtěl strávit další čas s Luciferem a Chloe…8/10 ()

janespeare 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále bylo velmi předvídatelné, možná až moc, vzhledem k předchozímu dílu, který byl nadupaný. Dokonce i zvrat s Chloe se dal velmi předpokládat, stejně tak, že to ještě všechno skončí happy endem. Ale na druhou stranu jsem ráda, že to odcejpalo a nerozhodli se to tvůrci natahovat ještě třebas o další sérii.  A poslední hláška celého seriálu, no Tom Ellis je prostě Lucifer, a to mu nikdo neodpáře, takže na to, že by člověk čekal seriózní zakončení, muselo prostě padnout něco, co je typickým "luciferem". Mě teda poslední hláška dost pobavila a nabila pozitivním dojmem. Ale bohužel, víc jak tři hvězdy si tenhle díl nezaslouží. ()

ozzak666 

všechny recenze uživatele

super díl a nejlepší ten zlodějíček jak pomohl luciferovi a vlastně oplatil pomoc kterou mu lucifer nevědomky poskytl  a díky ní se dostal s pekla ()

JB001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šance na šťastný konec? Doufejme že ano. Ačkoli se jedná "jenom" o zábavu a s biblickými postavami to moc společného nemá přesto se člověk neubrání myšlenkám co bude nebo nebude až náš pozemský život skončí. V pekle skončit nechci, ale jak vypadá nebe si taky představit nedovedu. Tak zatím se můžeme těšit na poslední šestou sérii ()

Dody345 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá série je u konce a bylo to peklo (mrk mrk). Poslední díl série byl chvílemi fajn, zvláště když se ukázali i ostatní andělé. Když umíral Dan, tak jsem měl skoro až slzy v očích a když v tomto díle umírala Chloey, tak mě to nechalo naprosto chladným a bylo mi to jedno, protože od počátku seriálu, kdy byla fajn, se z ní stala otravná, ukoktaná a emocionálně labilní... (slovo si doplň). A když se vrátila z nebe a bojovala s luciferovým bráchou, tak jsem fandil jemu. Korunu tomu dávaly její výrazy během souboje, to bylo něco hrozného. No jsem zvědav co se bude dít v poslední sérii, snad to bude méně telenovely a zakončí to nějak stylově na úrovni čtvrté série. ()

Reklama

Reklama