Reklama

Reklama

Lucifer

(seriál)
  • USA Lucifer
Trailer 2
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (2016–2021), 72 h 44 min (Minutáž: 42–66 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Rachael Harris, Aimee Garcia, Tricia Helfer, Kayla Ewell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(93)

Obsahy(1)

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd. (Netflix)

Recenze uživatele Kothy k tomuto seriálu (1)

Lucifer (2016) 

Tak tohle je vážně pecka! Takhle dobré jsem to ani nečekal. Zřejmě je to pro mě největší seriálové překvapení letošního roku. Už dlouho jsem se u seriálu tak nezasmál. Tom Ellis si roli britského Lucifera vážně užívá. Lenu Wisemanovi se přesně povedlo určit poměr vtipů a vážností. To se třeba u Constantina moc nepovedlo. Spolu se svou kolegyní Chloe Dance tvoří skvělou detektivní dvojku. Opravdu se mi líbí Luciferův přístup a schopnosti. Nijak svou identitu netají a má ze všeho srandu. Tady je všechno asi trochu obráceně, protože jako záporák se spíš tváří anděl Amenadiel. S Gaimanovou předlohou to sice moc společného nemá, ale zatím se mi to hodně líbí. Dost dobrá je i hudba, která v seriálu hraje. :) 1. série končí trochu otevřeně. Ve 2. sérii přichází nové postavy a jednou z nich je Luciferova matka. Opět nechybí fóry a děj se dost posouvá. Finále je trochu otevřené. 3. série je poněkud temnější. Klade i dost důraz na romantiku a Luciferovy emoce. Hlavním záporákem je Kain. Jak to asi může dopadnout... 4. série je od Netflixu a podle mě je nejlepší. Do děje se zapojí Eva a Lucifer si projde těžkým obdobím. Poté se do děje zapojí samotný Bůh a objeví se tu i Luciferova dcera a jeho dvojče Michael. Seriál po šesti sériích končí a já jsem spokojený. Bylo to super a konec je vážně dojemný. :) "Kněz vejde do baru. To už jsem někde slyšel." :D ()

Související novinky

Komiksový Sandman má obsazení

Komiksový Sandman má obsazení

29.01.2021

Seriálová adaptace komiksu Sandman od Neila Gaimana má už takřka kompletní obsazení. Kromě postavy Smrti byly oznámeni herci ve všech zbývajících rolích, a úvodní reakce fanoušků na sociálních sítích… (více)

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama