Reklama

Reklama

Lucifer

(seriál)
  • USA Lucifer
Trailer 1
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (2016–2021), 72 h 44 min (Minutáž: 42–66 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Rachael Harris, Aimee Garcia, Tricia Helfer, Kayla Ewell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(93)

Obsahy(1)

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd. (Netflix)

Recenze (400)

MakinaB 

všechny recenze uživatele

Jo jo a jo, poslední dobou jsem nenarazila na seriál, který by se mi po pilotu tak moc líbil a byla jsem rozhodnutá ho sledovat. Lucifer je naprosto úžasná, rozkošná a vtipná postava a já si ho okamžitě zamilovala. S tímhle chlápkem bude pekelná prdel :-D ()

Ivuska71 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná zábava! Je to takový osvěžující bonbónek po všech těch nudných paskvilech. Jsem okouzlena a doufám, že tento srandovní seriálek a hlavně jeho humor, ještě nějakou dobu vydrží!!! ()

DarkViper 

všechny recenze uživatele

I když je to svým způsobem béčko a to jak si každý chodí do forenzního odělení jak do kavárny na čaj, je přemrštěné a ještě dalších pár detailů, byste tomu mohli vytknout, je Lucifer super seriál a u málo čeho se tak pobavím a odpočinu, jak u tohodle seriálu Tom eliis je neuvěřitelně charizmatickej a po všech ohledech dobrej herec, za mě obrovksej palec nahoru za všechny série. ()

Rastamania 

všechny recenze uživatele

90% toho co se mi na tom líbí je herecké podání Toma Ellise.. Celkový příběh považuji nejpravdivější převyprávění bible, protože jsem ateista až na půdu a věřím, že nebýt náboženství (nezaměňovat s vírou!), obývá lidstvo vesmír.. Takže tenhle seriál mi sednul jako hrnec na prdel.. Je to zábavný, napínavý a troufám si říct i poučný ..třeba "no drugs for breakfast" :)) ()

Egito 

všechny recenze uživatele

Lucifer je komediální detektivní seriál, který má hlavní námět do nadpřirozena jako nebe a peklo. Hlavní herec Lucifera Tom Ellis velice skvěle ztvárnil tuto roli. Již od prvního dílu mě to velice bavilo, spousta vtipů i narážek na sex apod. opravdu se u tohoto seriálu nudit nebudete. Velice doporučuji ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál Lucifer Poznámka: Sledováno s českými titulky. 1. Série TOP! 2. Série TOP! 3. Série je velmi zajímavá, a představí nové postavy a možnosti. 🤔😳 (Dojde zde i k odhalení). 25. díl je tu zcela zbytečný, a nemusel vůbec vzniknout. 👎 4. Série je velmi děsivá, ale jinak než si každý myslí. Lucifer se zde pěkně zapotí. Závěr posledního dílu 4. série je TOP! 😳 5. Série se rozjela zajímavě, a Chloe Deckerová je pěkně žhavá do Lucifera. Je to ale stále on, nebo se něco změnilo. 🤔 Závěr 5. Série je nečekaně otevřený. 4. díl nás zavede do minulosti, kde nás to tak bavit nebude. 👎 7. díl je od začátku vtipný, a Lucifer je docela v háji potom, co si užil s Chloe sexuální hrátky. 👍😁 Velmi sympatický hlavní hrdina (Lucifer Morningstar), může mít asi cokoli na světě. Ale zabydlel se právě v Los Angeles, a potkal ženu, na kterou jeho triky o ovládnutí myslí nefungují. Tím ho tak učarovala, že se jí prakticky nonstop drží. Atmosféra TOP. 👍 Hudba a zvuky. 👍 Krásná vyšetřovatelka (Chloe Deckerová). 👍 Poznámka: Lucifer má super schopnosti, ale prakticky je nevyužívá. Když jsem na začátku viděl Lucifera (ďábla), nenapadlo mě, že bude v celém seriálu vyšetřovat vraždy. 🤔 Poznámka: V každém díle se vyšetřuje vražda. Poznámka: Peklo bylo vymyšlené dobře. 👍 Doporučuji. Hvězdiček 5 ()

Jitka.D.2639 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento mysteriózní vtipný seriál s nápadem a romantickou zápletkou na pozadí mne dostal jako nic jiného za posledních dvacet let. Dostal se mi opravdu pod kůži, díly jsem viděla několikrát. Dokázal mne rozesmát i rozplakat a nechal mne přemýšlet nad světem a principy dobra a zla, nechal mne přemítat o lidských povahách a smyslu života. Je v něm obsaženo spousta zajímavých témat a love story na pozadí považuji za opravdu velmi velmi zdařilou. A to nemluvím o parádním soundtracku, který seriál doprovází. Vzhledem k tomu, že jsem v mládí byla nucena chodit do kostela, číst bibli a veškeré zvídavé dětské otázky se odbývaly slovy "to jednou pochopíš" a "musíš, nebo ti zakážeme chodit ke koním" a faráře na náboženství jsem doslova drtila otázkami na evoluci, nesmyslnosti a protiřečení si faktů z bible apod., měl pro mne seriál ještě jinou rovinu. Naprosto jsem si užívala, jak zpracovali biblické postavy. Naprosto jsem souznila s konceptem pekla, který zvolili a s paradoxy ohledně samotných andělů a vůbec postavy Lucifera. Užívala jsem si každičký detail, který lidem vyrůstajícím mimo rádoby křesťanské zásady života asi nic neřekne. Spousta scén pro mne bylo ještě víc vtipných, než si náboženstvím nepolíbení kamarádi můžou představit. Vím jistě, že se k seriálu budu často vracet. Je to oddychovka, u níž se bavím, i když už díl vidím třeba popáté. Neomrzí se mi. Doporučuji jej naprosto všude ve svém okolí. A i když samozřejmě najdu určité mouchy (výkon herečky ztvárňující Chloe ve čtvrté sérii mne zrovna neuchvátil a nesouzním s tím, jak seriál ukončili, ale chápu t hloubku v tom sdělení), má ode mne pět hvězdiček naplno. ()

Colomba666 

všechny recenze uživatele

Nově přibývající serie jsem shlédla během jednoho odpoledne, což se u mne běžně nestává. Samozřejmě, podruhé nemám potřebu se na něj podívat, ale jako jednorázový seriál je to velmi dobré. Efekty se postupem času trošku zlepšily, ale i tak se nejedná o majstrštyk. Avšak v porovnání s ostatními "nově" vydanými seriály, musím uznat, že tento patří k těm nejzdařilejším za poslední roky, proto plný počet, jinak by byly 4, kdyby bylo s čím srovnávat. ()

Stupet 

všechny recenze uživatele

Ze všech stran jsem slýchala o tom, jak je na Netflixu úžasný seriál Lucifer, při jehož dokoukání začnou deprese z toho, že je už konec. Byla jsem hodně skeptická už jen proto, že se mi většinou líbí filmy, které u ostatních propadnou a naopak ty s pozitivní kritikou mi přijdou jako nezáživná blbost. Pak jsem nám ale Netflix koupila a rozhodla se Lucifera zkusit. Na prstech jedné ruky bych spočítala, kolik seriálů jsem dokoukala celých. Lucifer se k nim může přidat a dokonce jsemcho shlédla v rekordním čase. Stal se pro mě závislostí. Dívala jsem se každou volnou chvilku. Na záchodě, při vaření, v autobuse cestou do a z práce... Některé díly byly slabší, hlavně ty, které nás zavedly do minulosti. Ale jinak je tento seriál naprostá špice, u které víří všechny emoce. Některé postavy budete nesnášet, některé milovat, rozuzlení určitých dějovýxh linek vás dojme. Poslední dva díly jsem vysloveně prořvala, jaký doják to byl. A ano, mám deprese z toho, že už je konec. ()

kecal 

všechny recenze uživatele

Je to proste dobrý! Obsazení ústřední dvojice se povedlo. Tom Ellis si to dává a Lauren splňuje roli kočičky dokonale. Hned od první sekundy co se potkali, bylo jasné, že to mezi nima bude fungovat a tak se už teď těším na jejich další hrátky. Lehlé, svěží, vtipné, co víc si přát. ()

Kalor1 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších pilotov aký kedy bol spravený (možno druhý po Sherlockovi). Seriál má potenciál a réžia ho necháva žiť. Charismatický "hrdina" rieši zas raz vraždu pretože detektívky sú stále populárne ale komu to vadí? Všetko funguje ako má človek sa pobaví a občas zamyslí. Pilot nám priniesol veľa nečakaných udalostí a môžme sa len tešiť čo bude ďalej. ()

coolsender 

všechny recenze uživatele

Vypadá to hodně dobře, takže uvidíme. Těším se na další díly. Btw, pro geklona, ta propojka constantina v arowovi naznačuje, že by to mohlo pokračovat, ne asi ... ()

pikovyeso 

všechny recenze uživatele

Dost jsem se tešil na další díl po pilotu, který mě velmi bavil a dočkal jsem se. Super prostředí a Lucifer je prostě sympoš a už se těším až v dalších dílech začne dělat bordel jak se na jeho postavu sluší a patří. ()

wa_ 

všechny recenze uživatele

Pokud neznáte původní comix, určitě se vám to bude líbit. Pokud znáte, budete lehce zklamaní. Ale celkově se jedná o nadprůměrný seriál... Pokud se to trochu nerozjede a seriál neoklepe svoji ,,CSI patinu", budu muset sundat alespoň jednu hvězdu. Zatím pět hvězd kvůli Gaimanovi..... ()

Související novinky

Komiksový Sandman má obsazení

Komiksový Sandman má obsazení

29.01.2021

Seriálová adaptace komiksu Sandman od Neila Gaimana má už takřka kompletní obsazení. Kromě postavy Smrti byly oznámeni herci ve všech zbývajících rolích, a úvodní reakce fanoušků na sociálních sítích… (více)

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama