Reklama

Reklama

Lucifer

(seriál)
  • USA Lucifer
Trailer 1
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (2016–2021), 72 h 44 min (Minutáž: 42–66 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Rachael Harris, Aimee Garcia, Tricia Helfer, Kayla Ewell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(93)

Obsahy(1)

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd. (Netflix)

Recenze (400)

005 

všechny recenze uživatele

Pilot je 100%. Už dlouho jsem se nebavil tak jako u tohoto pilotu. Rozjezd byl rychlý a vše v seriálu začne skvěle fungovat a vy nemáte čas se nudit. Lucifera si zamilujete velice rychle. Jsem zvědav jak dlouho to může tak dobře fungovat....A po konci 1 série můžete být spokojeni. Takže za první sérii rozhodně 100%. ()

Denque 

všechny recenze uživatele

Myslim si, že dneska je málo seriálů, který mě osobně dokážou nějakym způsobem k sobě přitáhnout a po několika dílech přinutit abych to nehodnotil řádným odpadem či zklamáním. Todle je ale docela jiný kafe. Bavim se u toho a to je hlavní. Tom Ellis tomu dodává opravdu slušný grády. Mimo to má seriál asi všechno co potřebuje. Jen mam strach, aby po více dílech to nebylo trochu stereotypní, ale budu doufat v nadějné pokračování. Za mě 5/5 ()

Ryorka 

všechny recenze uživatele

chápu, že hlavní dvojice má asi tvořit protipol, nicméně nechápu proč museli do hlavní ženské role dát tuhle nesympatickou bloncku. Myslím, že ona má být nedostupná ale ne antikoncepční. škoda, že celý seriál stojí na Luciferovi. a Tom Ellis je dokonalý, jak jen může Ďábel být. ()

Ondra.T 

všechny recenze uživatele

Nenáročná fantasy zabalená do kriminálky. Mezi hlavními hrdiny (Lucifer jako majitel nočního klubu a kriminální vyšetřovatelka Chloe) to příjemně jiskří. Lucifer jí občas trochu pomůže s řešením případu a při tom se snaží vyhnout andělovi, jenž má za úkol ho odlifrovat zpět do pekla. Lucifer zde nejen, že není programově zlý, ale je i celkem sympatický a to i přes to, že se chová jako naivní macho playboy. Vyčetřovatelka Chloe, jeho protipól, je také nejen pohledná, ale i sympatická. Bohužel je tu i její bývalý ex-manžel, ke kterému také ještě nemá vyřešen vztah, což je podle mě škoda, protože bych rád viděl jejich společný happyend. Super oddechová a vtipná série, někde v polovině trochu zakolísá ale ke konci chytá druhý dech. ()

NoFeara 

všechny recenze uživatele

Tak to je paráda, čekal jsem od toho méně ....Ale Tom Ellis to zahrál parádně a seriál vyšperkoval. Humor , nadpřirozeno, krimi a i prostá myšlenka seriálu mě nadchla. za první sérii musím dat všech pět a jenom doufám, že další série budou pokračovat v navozeném tempu. ()

HuLimBRK 

všechny recenze uživatele

Tohle me hrozne chytlo, jako nic jinyho!!! (tezkej souboj s Dr.Housem o prvni misto). Dabla to nebavi v pekle tak si de odfrknout na zem a uz to jede. Uzasny dialogy, prdel jak svina, dobry krimi zapletky a Lucifer s tim svym britskym akcentem je proste ,,borec na konec". Spousta zvratu, tajemna, otazniku, nove prichozich postav, no proste klasicky cekate kdy uz vyjde dalsi dil :))) 5* ()

yponiko 

všechny recenze uživatele

Pokud překousneme představu vládce pekla žijícího v lidské podobě v Los Angeles, dostaneme naprosto skvělý seriál. Vcelku průměrná detektivka, ale úžasná komedie. Lucifer geniální, jeho hlášky neuvěřitelné. Nástup Tricie Helfer jako Luciferovi matky v druhém díle druhé série prostě kolosální. Navíc Mazikeen je zatraceně sexy démon, detektiv Decker taky kočka, co chtít víc. Jo a pro ženský je tam Tom Ellis. ()

achai 

všechny recenze uživatele

Ďábel, který si vzal dovolenou a šel pomáhat lidem? Jo, to tady ještě nebylo. Co mě však nejvíce dostalo je ten drive s jakým se děj odehrává. Každá minuta v seriálu (pravda nedokoukal jsem ještě vše) je vytěžena na maximum. Dialogy jsou rychlé, herecké výkony na úrovni, spousta vtipných hlášek a sem tam také nějaký ten zvrat. Jestli se chcete večer odreagovat něčím, u čeho není potřeba myslet a z čeho nebudete mít depresi ještě 14 dní, tohle je rozhodně dobrá volba. Co se Luciferovi musí nechat je naprosto geniálně sestavený soundtrack, který perfektně dokresluje atmosféru rychlého života v luxusu v LA. Málo kdy mě nějaký serial tak chytne, jako tohle - jednoznačně plný počet bodů! ()

FisakCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Narazil jsem na tento seriál naprostou náhodou kdy mi Netflix ukázal pouze teaser na 4 season. Stačil jeden díl a věděl jsem, že tady není o čem debatovat a během dvou dnů jsem sjel dvě série. Bez mrknutí oka. Neznám ovšem předlohu. Nikdy jsem komiks neviděl a nečetl. Proto jsem neměl žádné srovnání. Ovšem sarkasmus, herecké výkony, scénář. JE tu krásně vidět, že není potřeba mít spousty efektů. O to jsou vzácnější. Za mě, opravdu kvalitní seriál, který si zaslouží hodnocení jaké má. Nemá ho náhodou. Tak co vy? Po čem toužíte? ()

instant 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po 4. sérii, velmi dobrý a zajímavě obsazený seriál, kterému by velmi prospělo, kdyby ještě trošku potemněl. Obsazení hlavních postav je skvělé a řešení nadpřirozených témat a proroctví v poslední sérii mne vysloveně bavilo. ()

pupidup 

všechny recenze uživatele

1. Super zábavné pokoukanicko, 2. Skvělý humor, který mi naprosto sedl... Tolik jsem se už dlouho nenasmala, ale i dojemná linie o pokusech nápravy pana pekel... A korunu tomu nasadil..a tudíž 5. Hvězdu obdržel 3. Naprosto sexy chlap s úžasnou mimikou..a kupodivu výborně hrající.. Tom Ellis... To je chlap, kvůli kterému si i konzervativní ženský rvou rodidla! 😊 ()

Franc_SVK 

všechny recenze uživatele

100-bodový nápad a postava Lucifera, ktorú Tom Ellis posunul na najvyšší možný level robia tento seriál nezabudnuteľným. Všetky série plynú jednotne, nechýba dávka humoru a rovnako sa môžeme baviť o slušnej kriminálke. Seriálu neuškodila ani zmena producenta, naopak môžeme byť svedkami viacerých vizuálnych efektov, ktoré možno prvým sériám chýbali. Už sa teším na ďalšie epizódy. 5* ()

Související novinky

Komiksový Sandman má obsazení

Komiksový Sandman má obsazení

29.01.2021

Seriálová adaptace komiksu Sandman od Neila Gaimana má už takřka kompletní obsazení. Kromě postavy Smrti byly oznámeni herci ve všech zbývajících rolích, a úvodní reakce fanoušků na sociálních sítích… (více)

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama