Reklama

Reklama

Lucifer

(seriál)
  • USA Lucifer
Trailer 2
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (2016–2021), 72 h 44 min (Minutáž: 42–66 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Rachael Harris, Aimee Garcia, Tricia Helfer, Kayla Ewell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(93)

Obsahy(1)

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd. (Netflix)

Recenze (400)

Renie42 

všechny recenze uživatele

Kdyby vládce pekla měl nějakou podobu, byl by to tento Lucifer. Vtipný, sympatický, arogantní a ten britský přízvuk (díky bohu za titulky), to je vražedná kombinace. Hodnotím za první sérii, zbytek se dodívám později, ale to co jsem zatím viděla, mě bavilo. ()

liquuid 

všechny recenze uživatele

Na zacatku jsem mel trochu problem s tim, abych pochopil koncept. Trochu me desilo to, ze behem prvnich serii temer kazdy dil byl castecne jedna vrazda nebo nejaky pripad a castecne pokracovani v luciferovo zivote. Sjednoceni techto dvou linek melo za nasledek to, ze zadna vrazda se nezkoumala nikterak dlouho, netapali, meli hned jasno a pripady byly rychle vsechny vyreseny. Musel totiz zbyt cas na Luciferuv pribeh. Je to zvlastni, ale dalo se to. Postupem casu je videt, jak uz klasicky, ze narusta budget a mohou si dovolit lepsi kulisy, hezci mista, lepsi digitalni efekty a v tu chvili to ma opravdu smrnc. Reseni detektivek se transformuje na pribeh prevazne Luciferuv a jeho rodiny a v to jsem tak nejako doufal. Pro me je to ta zajimavejsi cast. Nataceno prevazne Los Angeles, vybrali jedny z nejlepsich lokaci. Bezne bych dal 4 hvezdy, ale tady pridam, protoze se mi libi ten prerod, postupne vylepsovani, herecke vykony a hlavne to, jak prilnete k postavam. I detektivka, kterou jsem na zacatku moc nemusel, tak se stane vazenou a oblibenou postavou. Ocenuji take navrat smallvillskeho rodaka na scenu. V “LUX”u jsem byl v LA osobne a v hotelu pracuji velmi hodni lide, se kterymi si muzete popovidat a vetsina z nich i vi o serialovem ztvarneni. Nabidnou vam take skvele drinky v prijemne spolecnske mistnosti. 85% ()

tonton78 

všechny recenze uživatele

tak uvidíme, uvidíme...zatím neskrývám lehké nadšení, což bohužel, po předchozích zkušenostech, znamená konec uprostřed rozjeté serie. pilot u mě zatím má luxusních 80 ve stínu... ()

Lastsurvivor

všechny recenze uživatele

momentálně má seriál 666 hodnocení, což beru jako znamení, že mu bylo "požehnáno" na patřičných místech :) pilot bezva, ale na hodnocení je brzy. ()

ellessar01 

všechny recenze uživatele

Po trech dilech muzu rict jen, ze je to pecka. Nastesti to s Gaimanem nema spolecneho vubec nic a v Luciferovi nejvic vidim Crowleyho z dobrych znameni...A je to fakt mooooc vtipne, tak co vic si clovek muze prat :) ()

rolf14 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí pilotního dílu jsem na vážkách. Místy mi děj přijde předvídatelný, avšak Lucifer je sympaťák, kdo by to čekal. A navíc je to fešák, ostatně jako všichni ostatní kdo v tomto seriálu komponují, což mi přijde trochu jednotvárné. Plus dávám za ironii a sarkasmus, který je v seriálu na každém kroku. Zatím hodnotím na 65%. Snad mně překvapí a změním své hodnocení k lepšímu. ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle, musím přiznat že mě to hodně zaujalo. Jen ten černej archanděl mi dost vadí. Pokud si další díly udrží stejnou dávku humoru, sarkasmu a kousavého partnerství, bude to povedená jízda. EDIT po pár dílech : 1 díl byl hodně povedený. 2 díl pokračoval v podobném duchu. U 3 dílu jsem už začal pozorovat mírný pokles zajímavosti. 4 díl byl mě docela nudil, protože mě nebavilo to sexuální téma. 5 díl už se řadí do stylu obyčejných detektivek, kdy se sice ještě dočkáme pár hlášek, ale už to není ta povedená kupa sarkasmu a rýpání jako v prvním díle. Hodnotit ještě nebudu, ale začíná to být normální kriminálka, jan se zajímavějšími postavami. Uvidíme dál. Lucifer byl v prvním a druhém díle dobrej týpek, ale v pátém už mi spíše připadá jako otravnej vtěrka. Nemůžu si pomoct. ()

jfaba

všechny recenze uživatele

Nehodnotím. Nedokoukal jsem to. Viděl jsem 5, nebo 6, nebo 7 dílů, nevím už mi to splývalo vše dohromady, a jeden díl jako druhý... Pilot byl pěkný a navnadil mě, ale potom už to bylo jen opakování stále dokola stejné téma. Je mi jedno, jestli najde křídla nebo ne. ()

Oxyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo by řekl, že ďábel je ten největší frajer na světě? Pilotní díl mě nijak úplně neodrovnal, ale pokračování první série je opravdu skvělé! Tomu Ellisovi opravdu skvěle padne role pánu pekel. Musím podoknout, že tento seriál mne opravdu baví a každý týden čekám jak malej na novou epizodu. 5/5 ()

Snowball 

všechny recenze uživatele

Spravené podľa šablóny - Mentalista či Monk, úplne nezáživná a nudná kriminálka. Len miesto Monka tu je iný policajný konzultant - Satan, ktorý svoju satanskosť prezentuje len občasnou hnusnou grimasou, ktorú sem-tam na niekoho zlého hodí. Absolútna nuda, priehršť nesympatických hercov k tomu. A toto, že je satan? V porovnaní s diablom zo Supernatural je toto naozaj len čistý priteplený sráč, ktorý zaujme možno 16-ročné tínedžerky. Vrelo neodporúčam, strata času. ()

spacemaster 

všechny recenze uživatele

Yes, vyplatí se na to koukat a nebýt otravného románku mezi Luciferem a Chloe tak je to dokonalé. Takhle by to chtělo méně romantických žvástů a více hlášek a cool scén kdy Lucifer předvádí svou temnou stránku. Snad se v příští sezóně dočkáme temnější atmosféry až tvůrci shlédnou Damiena :). ()

Rezet 

všechny recenze uživatele

Relativně úspěšně jsem se překlenul přes zklamání, čím mohl Lucifer být, kdyby se scénaristé rozhodli vzít si z předlohy něco více než jen jména postav. Místo epického příběhu mezi nebem a peklem tu tedy máme..... detektivku. Škoda. Nicméně hezky se na to dívá, Lucifer je sympaťák a detektivka jakbysmet. Posledních pár dílů však seriál ztráci dech a Lucifer už docela otravuje. Snad další série nabere to prvotní tempo. ()

Luckyboy 

všechny recenze uživatele

Podobnost s Elementary čistě náhodná? Policejní konzultant, který je přehnaně sebevědomý a chová se jako dítě. Není sice tak inteligentní, ale skoro stejně sexuálně aktivní. A je mnohem vtipnější než americký Sherlock. Seriál si půjčuje i věci i z dalších seriálů jako je Supernatural a Constantine. Ale vyložená vykrádačka to není. Výhoda a současně nevýhoda seriálu je v tom, že stojí na hlavní postavě. Ostatní postavy jsou nemastné a neslané. Kriminální zápletky jsou trochu druhotné a seriál si zatím nevybral, jestli bude žánrovou krimi s netradičním "detektivem", anebo půjde spíše příběhovou rovinou. Každopádně ďáblův "wicked" úsměv a hlášky jsou bezkonkurenční. ()

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Niekto by mohol namietať, že je to kópia buddy detective seriálov ako Castle, Bones a pdoobne. Lucifer má ale to niečo trochu viac, čo má drží pri telke a síce postavy. Tom Ellis je proste skvelý. Komiksového Lucifera si presne takto na obrazovke predstavujem. Jeho chémia s Lauren German teda s det. Decker je obrovská. Pozerať sa na týchto dvoch vždy keď sú na scéne je proste radosť. Ostatní predstavitelia Luciferovho brata Amenadiela, démonky Maze, det. Espinozy alebo dr. Martinovej túto dvojicu skvele dopĺňajú a ja si každý diel užívam spolu s nimi. ()

Související novinky

Komiksový Sandman má obsazení

Komiksový Sandman má obsazení

29.01.2021

Seriálová adaptace komiksu Sandman od Neila Gaimana má už takřka kompletní obsazení. Kromě postavy Smrti byly oznámeni herci ve všech zbývajících rolích, a úvodní reakce fanoušků na sociálních sítích… (více)

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama