Reklama

Reklama

Lucifer

(seriál)
  • USA Lucifer
Trailer 1
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (2016–2021), 72 h 44 min (Minutáž: 42–66 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Rachael Harris, Aimee Garcia, Tricia Helfer, Kayla Ewell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(93)

Obsahy(1)

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd. (Netflix)

Recenze (400)

Doudis19

všechny recenze uživatele

Pilot splnil svůj účel a navnadil. Nadpřirozený cynismus hlavní postavy by mohl být tím co tenhle seriál odliší. Navíc pekelné prostředí LA, to by mělo fungovat :-). Uvidíme. ()

BloodyGorgon 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl naprostá bomba. Už od začátku to mezi Tomem Ellisem a Lauren German skvěle šlape. Vtípky fungují. Největší překvapení pro mě je, že od prvního až do posledního dílu fungují ty samé hlášky, lehce pozměněné, ale pořád vyznívají autenticky a nenuceně. Viz Luciferovy poznámky na téma můj táta Bůh a jsem Ďábel a mučil jsem v pekle lidi až po úplně pozemské dloubání do detektiva Douche. Série 1 - 90%, Série 2 - 85%, Série 3 - 80%. And what is my greatest desire? Už se nemůžu se dočkat na začátek příštího roku na 4. sérii v gesci Netflixu! ()

FaceMan 

všechny recenze uživatele

Tento seriál má určitý potenciál a Tom si hlavnú rolu Lucifera veľmi užíva. Zatiaľ nemám čo vytknúť dúfajme že to pôjde aj takto ďalej..... ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Po pilotu pět, když tak se to změní... chemie mezi hl. hrdiny fantastická, cynickéaž ke stropu, nebere se to vážně a jsou tam krásní a mladí lidé... ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Po čtvrtém dílu končím...Pilotní díl nádhera, vtipu a ironie plné doušky, až by jeden oželel tu slaboduchou kriminální linku. Třetí a čtvrtý díl jako přes kopírák, vtípky Lucifera furt solidní, ale tolik už nebaví a hlavní slovo přebírá nuda. Jestli se to později nějak nakopne, tak se seriálu omlouvám, ale já u toho už nebudu. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

presne tyden mi trvalo si pustit vsech 5. serii. dohromady jsem na Luciferovi stravila vice nez 47 HODIN a CHCI VIC! wow. milovala jsem to od prvniho dilu - bylo to too good to be true, takze jsem se bala, ze se to zhorsi. a bohuzel zhorsilo. 3. serie ze zacatku byla uzasna, ale pak se z toho stala docela nudna zalezitost. u 4. serie to bylo zase naopak, nejdriv nuda, pak to bylo zas skvele. pro me byla nejlepsi 1. a 2. serie, ale 5. byla taky moc skvela! OK, let’s talk about Tom Ellis. vydech, nadech.... JAK NEKDO MUZE BYT TAK DOKONALY???!?!!?!?!!! proste i kdyz byla epizoda nudna, tak on ji vzdycky dokazal ozivit. what an incredible choice of actor❤️ Lucifer vzdy zustane moji fav postavou, ale druha bude urcite Ella✨ tohle byla fakt sranda sledovat.. ty hlasky, postavy - tenhle serial ve me probudil tolik emoci, proboha. a taky jsem se trosku priucila o bibli! a to vsechno jen kvuli jednomu dablovi.......😈 btw pokud neshipujes Deckerstar, tak ses pro me mrtvej muz. nebo andel. nebo demon. vyber si co chces👊🏻 UPDATE 1: 5. serie je za mnou; s koncem jsem spoko, mooc se tesim na 6. serii!👼🏻 UPDATE 2: konec jsem si predstavovala jinak, ale i tak to bylo krasny… dekuju♥️ ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mile mne překvapilo, že jde víceméně o krimi seriál, vůbec jsem to nečekal, protože kdyby tomu tak nebylo tak je to typický seriál, který by časem nabral na nesmyslech a stal se přeplácaným. Herec Lucifera se do své postavy fakt vžil a neskutečně jsem si jeho herecké výkony užíval. ()

geklon

všechny recenze uživatele

No tak holky, co ta přehnaná hysterie, tak dobrý to rozhodně není a ani hrdina Tom Ellis zas tak svůdný taky není, oproti všem těm ostatním hezounkům, na který jste si za ty série zvykly. Vůbec nechápu, proč Constatine je takový propadák a Lucifer má naběhnuto na super trhák. Ale mě nepřesvědčil ani hlavní hrdina, natož celý díl...... A navíc už mě ti čokoládoví Archandělové lezou na nervy. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Volná adaptace na motivy komiksu Neila Gaimana není objektivně vzato žádný zázrak. Námět sliboval hloupou směsku fantasy a křesťanské mytologie a když jsem viděl prvních pár minut, vypadalo to všelijak. Pak na scénu přišel Tom Ellis, začal mluvit a přísahám, že už nepřestal. Uměřeným britským sarkastickým humorem si všechny omotal kolem prstu. Dodal seriálu šarm, nadhled, vtip i lehkost. Je to jen jeho zásluha, že nezapadl do průměru ostatních amerických kriminálek a našel si svůj osobitý styl. Ani on ale neutáhne všechno sám a ve druhé polovině epizod se občas připomenul slabší scénář. Jo a znělka je pekelně skvělá. ()

Zek 

všechny recenze uživatele

Jedinná série, která mě bavila, byla jen ta první. Bohužel se seriál postupem času začal měnit mnohem víc v komedii a došel až tak daleko, kdy to co mělo být vtipný mi už přišlo, spíš trapný. Poslední sérii jsem se už i nutil, abych to vůbec dokoukal. Co podle mě seriál dost ničilo bylo to, že je tu Lucifer vyzobrazený jako kladná postava a to mi prostě k němu vůbec nesedlo. ()

SamVimes 

všechny recenze uživatele

Vzít rozmáchlý dark fantasy komiks a adaptovat jej jako procedurální kriminálku, to zní jako špatný vtip. Stanici Fox se to ale zdá v pořádku a tak z Careyho ambiciózního příběhu vzali jen nástřel „ďábel opustil peklo“ a já vlastně nechápu proč se vůbec obtěžovali s právy ke komiksu. Místo nekompromisního padlého anděla nastupuje žvanil, místo střetu nebe, pekla a všeho uprostřed se řeší obyčejné vraždy. A i když odhlédnu od výborné předlohy a budu seriál posuzovat samostatně, pořád to není žádná sláva, ale jen nepříliš povedená variace na Castlea a podobné. ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

No původně mě ten koncept nevzal. Ale ke konci první série musim říct, že mě to začalo bavit. Tom Ellis jako Lucifer exceluje. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Celkové hodnocení po třech dílech: Peklo s princeznou aneb Lucifer je sexy sympaťák pro každého. Sladké, lehké, americké, nenáročné, dětinsky přesexualizované...prostě klasický mustr implementovaný dosti přitaženým způsobem na popkulturní biblickou operu. Dělat z vládce pekel mužský ideál současnosti (krásný, milý, vtipný, štíhlý, citlivý?!), trošku soudnosti by neuškodilo. Když už to takhle pojali, tak se měli více zaměřit na temnotu. No dobře, je vím to by bylo zase moc náročné a nudné pro jednoduché publikum. PS: Vtipy na děcka pobavili. 52%. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

1. série: Co říct k Luciferovi? Především to, že to není bezchybný počin. Je zde pár dílů, které nebavily ani mne, a to, že mě v tomto případě jen tak něco nerozhodilo. Ale až jen na pár epizod slabších je tenhle seriál neskutečná pecka. Kombinuje jisté napětí, akci, humor a příběh, který se mi líbí. Buduje lásku k hlavnímu charakteru i k lidem a démonům okolo něj. Příběh má hlavu i patu a mísí se v něm vše, co mě učinilo šťastným. Lucifa je vskutku pecka, která mne opravdu překvapila a já jen můžu doufat, že druhá série nám přinese ještě větší nášup, protože to na to opravdu vypadá. 2. série: Pokud bych měl nějak zhodnotit celou druhou sérii, tak vlastně ani nemůžu. Jelikož tvůrci jsou vypatlaná banda hovad, který shledává potěšení v tom vydávat sérii jednoho seriálu po kouskách. S tím, že prvních asi deset dílů odvysílá na začátku, pak další tři po dvou měsících, pak dva po měsíce a pak zbytek v podobě tří epizod asi za další tři měsíce. Takže jeden seriál sledujete skoro rok. Což je samo o sobě pro inteligenci úrovně mouchy. Ani nemluvím o tom, že jsem se právě nasral na tom, že jsem zjistil, že jsem ani jeden díl někdy uprostřed série neviděl. A ani mi to nějak extra nevadilo. Naopak. Fakt. Nechci být sprostý, ale v tomto případě to ani nejde. Dokázal bych si představit, že bych život bez třetí série zvládal totálně na pohodu. Ani nevím jak mám sérii hodnotit jako takovou. Příběhově ne nějak extrémně zajímavě a i když poslední díl byl super, tak stále nevím, co si představit to, o čem bude série třetí. Na asi uvidíme. ()

LizianShaw 

všechny recenze uživatele

Komiks jsem nečetl, podle všeho se seriál naprosto liší od jeho předlohy. Pokud bych seriál měl charakterizovat jménem, tak by to byla " Kriminálka Lucifer ", protože to dost vystihuje tón tohoto seriálu. Většina epizod splňuje zvyk 1 epizoda - 1 vyšetřování vraždy... Což není zrovna nejlepší, ale někdy jsou ty vraždy, alespoň trochu zajímavé, takže... Nejvíce se to rozjede, někdy v druhé půlce, počínaje vyšetřování případu s křidly... Jinak celý seriál spoléhá na postavu Lucifera (což je škoda, seriál by měl mít více zajímavých postav). Naštěstí, vybrali úžasného Toma Ellise, který tu roli zahrál bez chyby, to ďábelské charisma z něj přímo čiší... Čímž se dostávám k problému, jakože si Ďábla, představuji trochu jinak... Lucifer je dobrák, a skoro nikdy nezabíjí, což se docela odporuje s ďábelským smyslem postavy, a docela to kazí dojem " evil ďábla ". Na to že to je Fox, jsem čekal, že tam nebude moc brutality, na druhou stranu jsem nečekal tolik (a to dost) polonahých striptérek. Edit: S každou řadou jde kvalita dolů, připadá mi to až moc dětinské a hloupé. 5/10 ()

KarKulA 

všechny recenze uživatele

Lucifer je pro mě ukázkový seriál jehož neuvěřitelný potenciál (série 1) dovedla ruka scénáristova přes slábnoucí, ale stále koukatelnou 2hou sérii, až téměř na samotné scénáristické dno (série 3). Série 1**** mě bez debat chytla a udělala ze mě fandu seriálu. Originální, zábavné a plné dobrý hlášek. Tom Elis v roli Lucifera takřka geniální (on zkrátka Lucifer je :-D). Vytknout šlo snad jen naivnější detektivní zápletky a postupem času stále stejné opakující se situace, ve kterých kapánek ubývalo i těch "ďábelských" nadpřirozených akcí, na kterých to vlastně stálo. Série 2 *** bohužel v pozvolném slábnoucím trendu pokračovala, i když problémy "božské" rodinky v čele s výbornou matkou v podání Tricii Helfer z ní stále ještě udělaly ucházející zábavu, a to i přes sílící trend všemožného řešení vztahů, které si v ničem nezadalo s jihoamerickou telenovelou. Série 3 se pro mě bohužel zvrtla již v tu v nefalšovanou telenovelu (Esmeralda "hůl hadr" - chyběl tu snad už jen José Armando a osleplá Chloé Decker), která navíc servírovala tak plytké a naivní zápletky, že jsem chvílema přemýšlela na jako věkovou skupinu je vlastně mířeno. Až na pár dílů vymizelo z Lucifera vše co ho dělalo Luciferem - a poslední díl ten průser nezachránil. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Lucifer je jedním z mých nejoblíbenějších odpočinkových seriálů. Skvělý humor, slušné zápletky, velmi sympatické postavy, vynikající herecké výkony, spoustu silných emocionálních scén a fantastický soundtrack. To vše na tomhle seriálu zbožňuji. Co bych vytknul je malé zapojení nadpřirozena, některé zbytečně natáhnuté série (zejména pak 3. a 5. na to dost trpí), a pak některé vyloženě hlouposti, spolu se zbytečným oslabování Lucifera. Na závěr ještě musím pochválit hodně silné a hořkosladké zakončení seriálu, které i přes své chybky patří mezi ty nejlepší jaké jsem viděl. 1. série 4,5*__ 2. série 5*__ 3. série 4*__ 4. série 5*__ 5. série 4/3*__ 6. série 4,5* ()

Související novinky

Komiksový Sandman má obsazení

Komiksový Sandman má obsazení

29.01.2021

Seriálová adaptace komiksu Sandman od Neila Gaimana má už takřka kompletní obsazení. Kromě postavy Smrti byly oznámeni herci ve všech zbývajících rolích, a úvodní reakce fanoušků na sociálních sítích… (více)

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama