Reklama

Reklama

Lucifer

(seriál)
  • USA Lucifer
Trailer
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (2016–2021), 72 h 44 min (Minutáž: 42–66 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Rachael Harris, Aimee Garcia, Tricia Helfer, Kayla Ewell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(93)

Obsahy(1)

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd. (Netflix)

Recenze uživatele YumiOkami k tomuto seriálu (22)

Lucifer (2016) 

presne tyden mi trvalo si pustit vsech 5. serii. dohromady jsem na Luciferovi stravila vice nez 47 HODIN a CHCI VIC! wow. milovala jsem to od prvniho dilu - bylo to too good to be true, takze jsem se bala, ze se to zhorsi. a bohuzel zhorsilo. 3. serie ze zacatku byla uzasna, ale pak se z toho stala docela nudna zalezitost. u 4. serie to bylo zase naopak, nejdriv nuda, pak to bylo zas skvele. pro me byla nejlepsi 1. a 2. serie, ale 5. byla taky moc skvela! OK, let’s talk about Tom Ellis. vydech, nadech.... JAK NEKDO MUZE BYT TAK DOKONALY???!?!!?!?!!! proste i kdyz byla epizoda nudna, tak on ji vzdycky dokazal ozivit. what an incredible choice of actor❤️ Lucifer vzdy zustane moji fav postavou, ale druha bude urcite Ella✨ tohle byla fakt sranda sledovat.. ty hlasky, postavy - tenhle serial ve me probudil tolik emoci, proboha. a taky jsem se trosku priucila o bibli! a to vsechno jen kvuli jednomu dablovi.......😈 btw pokud neshipujes Deckerstar, tak ses pro me mrtvej muz. nebo andel. nebo demon. vyber si co chces👊🏻 UPDATE 1: 5. serie je za mnou; s koncem jsem spoko, mooc se tesim na 6. serii!👼🏻 UPDATE 2: konec jsem si predstavovala jinak, ale i tak to bylo krasny… dekuju♥️ ()

Série 3 (2017) (S03) 

slabsi serie, ale nektere epizody se vazne povedly❤️ ()

Jen ona (2018) (S03E12) 

Lucifer je takovej miláček❤️ ta tapeta na počítači pobavila :DD ()

Typická Deckerstar (2018) (S03E23) 

krasny dil. konec me rozbrecel, nezaslouzila si to.. ()

Ďábel na mou čest (2018) (S03E24) 

hodne napinava epizoda. na konci Lucifer prekvapil❤️ ()

Normální láska až za hrob (2018) (S03E25) 

Azrael byla otravna a v ten moment, kdy jsem videla FURRIES, tak jsem zacala preskakovat a vlastne jsem prisla na to, ze me tahle epizoda NESKUTECNE SERE. ale Lucifer je Lucifer, odpad tomu dat proste nemuzu.. ()

Série 4 (2019) (S04) 

super série❤️ ()

Ach, ty otče malověrný (2019) (S04E03) 

Ó, Evo, nebudu ti lhát, můžeš se mi smát ouoooó asi tě mám rááád ()

Vše o Evě (2019) (S04E04) 

ok, tohle si Chloe trosku zaslouzila.. ()

BlueBallz (2020) (S05E06) 

takze Jed nebyl takovej kokot, jak jsem si ze zacatku myslela - vlastne i trochu pomohl. Dan se konecne dozvedel pravdu (ted zbyva jenom Ella hehehe) a konec byl supeeer🥺❤️👼🏻✨ ()

Naše magie (2020) (S05E07) 

hodne napinava epizoda! ()

Pozor, vyzrazení! (2020) (S05E08) 

oh my Dad....... proc Boha hraje Allstate guy?😳 ()

Související novinky

Komiksový Sandman má obsazení

Komiksový Sandman má obsazení

29.01.2021

Seriálová adaptace komiksu Sandman od Neila Gaimana má už takřka kompletní obsazení. Kromě postavy Smrti byly oznámeni herci ve všech zbývajících rolích, a úvodní reakce fanoušků na sociálních sítích… (více)

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama