Reklama

Reklama

Lucifer

(seriál)
  • USA Lucifer
Trailer
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (2016–2021), 72 h 44 min (Minutáž: 42–66 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Rachael Harris, Aimee Garcia, Tricia Helfer, Kayla Ewell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(93)

Obsahy(1)

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd. (Netflix)

Recenze uživatele bllm k tomuto seriálu (2)

Lucifer (2016) 

První čtyři epizody přináší akorát tak pocit zmaru a promarněný potenciál. Pak jsem si postupně zvykla na fakt, že Lucifer je tak trochu vykroucenina a nejspíš pořád chudák potřebuje čůrat, když tak neustále přešlapuje a smířila jsem se s tím, že představitelka Chloe a její děsnej pár namalovaných obočí jsou prostě tak strašný, že ani nestojí za to se dívat jak se jmenuje. A ono se to taky naštěstí po páté epizodě začne samo trochu rozjíždět. Už to nejsou jen banální a trapný detektivní příběhy, ale dostaneme se trochu blíž k Luciferovi. Ale chtělo by to se dostat ještě trochu hloub, přitvrdit, přidat na sarkazmu a cynizmu a hlavně vybrat jiný herce (pokud teda tohle nebyl nějakej zvrácenej záměr). Jako detektivka strašlivá bída, humor dobrý, ale přijde mi, že spousta vtipů tak nějak vyznívá do prázdna. Třeba se tvůrci ve dvojce ještě pochlapí a budu moct zvýšit na 4. Člověk se v poslední době namlsal superseriálama a ta obyčejná televizní tvorba, co byla dřív, už nám bohužel nevoní. ()

Bůh Johnson (2017) (S02E16) 

Jednoznačně nejlepší epizoda z druhé série. No vlastně asi jediná opravdu dobrá. Timothy Omundson byl na tu roli castingová výhra. No vlastně asi jediná, na celej seriál. ()

Související novinky

Komiksový Sandman má obsazení

Komiksový Sandman má obsazení

29.01.2021

Seriálová adaptace komiksu Sandman od Neila Gaimana má už takřka kompletní obsazení. Kromě postavy Smrti byly oznámeni herci ve všech zbývajících rolích, a úvodní reakce fanoušků na sociálních sítích… (více)

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama