Reklama

Reklama

Lucifer

(seriál)
  • USA Lucifer
Trailer
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (2016–2021), 72 h 44 min (Minutáž: 42–66 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Rachael Harris, Aimee Garcia, Tricia Helfer, Kayla Ewell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(93)

Obsahy(1)

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd. (Netflix)

Recenze uživatele soukyd33 k tomuto seriálu (25)

Lucifer (2016) 

Seriál Lucifer Poznámka: Sledováno s českými titulky. 1. Série TOP! 2. Série TOP! 3. Série je velmi zajímavá, a představí nové postavy a možnosti. 🤔😳 (Dojde zde i k odhalení). 25. díl je tu zcela zbytečný, a nemusel vůbec vzniknout. 👎 4. Série je velmi děsivá, ale jinak než si každý myslí. Lucifer se zde pěkně zapotí. Závěr posledního dílu 4. série je TOP! 😳 5. Série se rozjela zajímavě, a Chloe Deckerová je pěkně žhavá do Lucifera. Je to ale stále on, nebo se něco změnilo. 🤔 Závěr 5. Série je nečekaně otevřený. 4. díl nás zavede do minulosti, kde nás to tak bavit nebude. 👎 7. díl je od začátku vtipný, a Lucifer je docela v háji potom, co si užil s Chloe sexuální hrátky. 👍😁 Velmi sympatický hlavní hrdina (Lucifer Morningstar), může mít asi cokoli na světě. Ale zabydlel se právě v Los Angeles, a potkal ženu, na kterou jeho triky o ovládnutí myslí nefungují. Tím ho tak učarovala, že se jí prakticky nonstop drží. Atmosféra TOP. 👍 Hudba a zvuky. 👍 Krásná vyšetřovatelka (Chloe Deckerová). 👍 Poznámka: Lucifer má super schopnosti, ale prakticky je nevyužívá. Když jsem na začátku viděl Lucifera (ďábla), nenapadlo mě, že bude v celém seriálu vyšetřovat vraždy. 🤔 Poznámka: V každém díle se vyšetřuje vražda. Poznámka: Peklo bylo vymyšlené dobře. 👍 Doporučuji. Hvězdiček 5 ()

Normální láska až za hrob (2018) (S03E25) 

Tento díl neměl nikdy vzniknout. Je možné, že to měl být odpočinkový díl poté, co se v předchozím díle hodně odhalilo. Byla ale chyba, tohle natočit. Ještě že seriál si jinak vede velmi dobře. ()

S kuřaty to vždycky špatně skončí (2020) (S05E04) 

Už ta černobílá atmosféra je zajímavá, ale do tohoto seriálu to nezapadá. A to obzvlášť, když se příběh není na přání malé dívky. 🤔 Ta auta jsou ale úžasná. ()

Detektiv Amenadiel (2020) (S05E05) 

Závěr je parádní, a hodně vysvětluje Lucifera a Chloe. 👍 ()

BlueBallz (2020) (S05E06) 

Uspávání dítěte bylo super. 😁 Závěr je TOP! 😈❤️👍🙂 Jsem zvědaví, co bude dělat detektiv Dan. 🤔 ()

Naše magie (2020) (S05E07) 

Už začátek mě pobavil, Lucifer v háji? Tak tu ještě nebylo. Chloe Deckerová mu dává zabrat. 😁 Chudák, ani neví co má dělat. 🤔😁 Tenhle díl je vtipný a geniální zároveň. 😀 Jeden z nejlepších dílů vůbec. (Vraždy zde neřeším). 😁 Velice napínavé po celý díl. 👍 ()

Rodinná večeře (2021) (S05E09) 

Ta rodinná večeře je TOP! 😁 Hmm? Bůh nehne ani brvou, ale pokud zvýší hlas, otřese se i Země, a začne bouřka. Poznámka: Tento díl byl hlavně o rodinných vztazích. ()

Zatracené nebeské karaoke (2021) (S05E10) 

Budete si připadat, jako v High School Musical. 🤔😳 Celý díl se prakticky zpívá, a může za to jediná bytost. Seriál se dostává na zajímavou úroveň. Otázka je, jestli klesá nebo stoupá. 🤔 Herecké výkony jsou zde opravdu dobré. Někteří zpívají, a jiní jen tak pracují a dělají to své. 👍 Jestli jsem to dobře pochopil, za všechny ty muzikálové scény může v seriálu právě Bůh, který si to asi vážně užívá. 🤔 Závěrem: Je to pěkný cvokhouse. 😳 ()

Chtě nechtě ďábel (2021) (S05E11) 

Bůh si užívá zasloužený odpočinek po miliardách let, a to na Zemi v Las Vegas. Jeho nové chování, ale nikdo neocení. Bůh je zranitelný, ale zapomíná na to. 😁 Tento díl byla jedna velká komedie. ()

Daniel Espinoza: nahý a vyděšený (2021) (S05E12) 

Dobrý psycho! Tento díl letí jako vítr. Jde tu o čas. No, dobrá jízda. A ten závěr. 🤔😳 Co přijde příště, to si nezroufám ani tipnout. 🤔😳 ()

Nic netrvá věčně (2021) (S05E14) 

Bůh jde do důchodu? Tak teď už se to začíná točit opravdu jen kolem božích bytostí. ()

Série 6 (2021) (S06) 

Vše TOP. ()

Těžká minulost (2021) (S06E02) 

Úvodní scéna v posteli, Škoda že nebyla vidět celá. 😁 Lucifer to tam zase pěkně zamotává. 😁 ()

Jabadabadů (2021) (S06E03) 

Tak tohle byla jízda v animovaném stylu. Peklo, jaké tu ještě nebylo. 👍 Závěr je zajímavý. Myslím že 7 epizod na dokončení a vysvětlení nebude stačit. 🤔 ()

Otcovství (2021) (S06E04) 

Poprvé neřešíme vraždu, ale má to i tak styl co známe. Máme tu rvačku ve stylu country. 😁 A závěr a poslední scéna jsou hodně ostrý. 👍😳 ()

Kdo zabil Lucifera Morningstara? (2021) (S06E05) 

Rodinné problémy z budoucnosti co se ještě nestaly, se řeší v současnosti? 🤔 Zde moc humoru není. Spíše je to takové drama. ()

Související novinky

Komiksový Sandman má obsazení

Komiksový Sandman má obsazení

29.01.2021

Seriálová adaptace komiksu Sandman od Neila Gaimana má už takřka kompletní obsazení. Kromě postavy Smrti byly oznámeni herci ve všech zbývajících rolích, a úvodní reakce fanoušků na sociálních sítích… (více)

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama