Reklama

Reklama

Lucifer

(seriál)
  • USA Lucifer
Trailer 2
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (2016–2021), 72 h 44 min (Minutáž: 42–66 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Rachael Harris, Aimee Garcia, Tricia Helfer, Kayla Ewell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(93)

Obsahy(1)

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd. (Netflix)

Recenze uživatele futislav k tomuto seriálu (7)

Lucifer (2016) 

Kdyby se tvůrcům do těch detektivních zápletek podařilo zakomponovat o špetku více mystiky a udělat celý seriál o pár stupňů temnější, dal bych i pátou hvězdu. Takhle to často sklouzává do dimenze lepší seriálové kriminálky z L.A. . Lucifer je zkrátka málo luciferovatý a až příliš šetří svými pekelnými schopnostmi, což je velká škoda. ()

Série 3 (2017) (S03) 

Třetí série je slaboučký odvar první. Celé se to posunulo do stylu Ordinace v růžové zahradě. Z Lucifera je zamindrákovaný ňouma, Chloe vyšukává s jedním, aby padla do náruče druhému, Maze totálně zblbla, no trojka je spíše seriál pro žehlící ženy. Šarm a jiskra se hledají stále obtížněji.. ()

Pozor, vyzrazení! (2020) (S05E08) 

Pátá řada je sice svižnější, vztah Lucifera a Chloe graduje, ale proč tam všichni neustále řeší kdo komu ublížil, do toho řve mimino a Lucifer se úplně nelogicky vykašlal na Michaela, hlavní postavy se na střídačku chovají jak puboši a úplný konec osmého dílu mě fakt donutil vyjít na zahradu, zvolat "Zasraná Amerika !" a ubrat jednu hvězdu. ()

Zatracené nebeské karaoke (2021) (S05E10) 

Asi nejslabší díl celého seriálu. Mystika a tajemno se kamsi vytratili a zůstalo něco jako ordinace v růžové zahradě po americku. Spousty křepčících postaviček na pozadí rodinných hodnot, děs a běs. ()

Daniel Espinoza: nahý a vyděšený (2021) (S05E12) 

Tohle už mělo alespoň náznak nějakého slušného děje, avšak stále více v těch nových dílech postrádám aspoň trochu mystična a tajemna, které by to jistě pozvedlo o hvězdu výše. Je zde vidět urputná snaha natočit nové díly. Ale tohle má být Pán temnot, padlý anděl a znalec všech zákoutí lidské špinavosti. Místo toho připomíná Lucifer čím dál častěji spíše zamindrákovaného podomního prodavače. ()

Nic netrvá věčně (2021) (S05E14) 

Tohle už bylo alespoň vtipné, i když stále trochu kýčovité. Ale za humor skoro plný počet, některé scény se opravdu vydařily. ()

Těžká minulost (2021) (S06E02) 

Když předchozí díly sklouzly k telenovele okořeněné lesbickým vztahem, dalo se to se zatnutými zuby a lahví dobrého vína vydržet. Ale ty transky tomu daly korunu. Na to už se nedá dívat bez léků léků na nauseu. ()

Související novinky

Komiksový Sandman má obsazení

Komiksový Sandman má obsazení

29.01.2021

Seriálová adaptace komiksu Sandman od Neila Gaimana má už takřka kompletní obsazení. Kromě postavy Smrti byly oznámeni herci ve všech zbývajících rolích, a úvodní reakce fanoušků na sociálních sítích… (více)

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama