Reklama

Reklama

Lucifer - Série 2

(série)
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (2016–2017), 12 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Scarlett Estevez, Charles Edward Bae, Jeremiah Birkett, Matty Finochio, Tricia Helfer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(18)

Obsahy(1)

Lucifer se vrací v nové sérii a brzy bude muset svůj „čert to vem“ přístup trochu poupravit. Do města totiž přijíždí jeho matka. (Netflix)

Recenze (31)

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nicotné zlepšení v porovnání s S1 vyvažuje větší přilnutí k postavám, které se více dostávají pod kůži (i když jejich dětinská umíněnost, vzdorovitost či ignorance dokážou pěkně otravovat). Jelikož nijak nápadité, zkratkovité "každoepizodní" vraždy slouží hlavně jako záminka k interakci Lucifera s detektivkou, jejichž citová přitažlivost se ovšem motá v kruhu, většinu kladných bodů si připisuje "nebeský" plán a manipulace bohyně Matky v podání dokonalé Tricie Helfer. ()

Jitka.D.2639 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je asi moje nejoblíbenější. Opět se v dílech řeší oddychově vraždy a přitom se na pozadí dozvídáme stále více o jednotlivých postavách, dějí se tam zajímavé zvraty a poodkrývá minulost. Této sérii doslova kraluje Tricia Helfer v roli matky andělů a právě kvůli jejím grimasám a parádnímu ztvárnění role bohyně zavřené v těle člověka jsem si pouštěla některé díly opakovaně. Vážně mne tam parádně bavila.  Lucifer se stává více "svým". Už není tolik tajemný a sebevědomý, ale naopak poodhalí jiné své stránky, které se budou vinout dalšími sériemi. Bude otravný, občas nemožný, nevěří si a občas prostě zkazí, co se dá. Bude citlivý i zranitelný. A já to s vděkem vzala, protože se z něj prostě stala postava, se kterou se dá lépe ztotožnit. Nebavilo by mne koukat na Lucifera všechny série jako na dokonalého komiksového hrdinu. Ocenila jsem, k jakému postupnému vývoji charakteru této postavy se tvůrci odhodlali. No a nesmím zapomenout zmínit parádní soundtrack. Některé písničky se staly mými opravdu oblíbenými. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série mi přišla zbytečně dlouhá a často nacpaná průměrnou vatou. Třeba díl s Candy bych úplně vynechala. Hlavní hrdinové se prakticky nezměnili - teda Chloe určitě ne - a vůbec mi přišli dost nudní. Silnější a zábavnější mi přijdou vedlejší postavy, protože s těma se aspoň něco děje a vyvíjejí se. ()

holka218 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série mi přišla o něco horší než první, ale i tak to stálo zato. Lucifer začíná být chvílemi dost otravný, ale pak vždycky přijde jeho chvilka a nápad a je to fajn. Ne/vztah Chloe a Lucifera už by chtěl taky trochu změnu. Případy zajímavé, ale občas takové jednoduché a nedokončené. No a postava Charlotte byla opravdu ukázkou totální nesympatičnosti a otravnosti. Ale i přes to všechno je to pořád dobrý seriál. Uvidíme další série. Snad bude trochu změna. ()

Orion12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ajo , druhá série byla o něco lepší než první , bylo v ní méně výplnových dílu , o něco poznat byl větší rozpočet a přibylo pár nových a zajímavých postav v čele s Luciferovou matkou. Lucifer byl opět plný hlášek a několikrát jsem se dobře zasmál. Je vidět že tvůrci se snaží více prozkoumat svět pekla a nebe , ale chybí rozpočet... Hlavně zde nebyli upozaděné tolik vedlejší postavy jako v první sérii a dostávaly více prostoru (Mazikeen, Dan). Série připravila půdu pro další řadu a nemůžu se netěšit.Bohůžel prostě museli v každém díle opět nacpat jednu vraždu alias kriminálka miami , to se od první řady nezměnilo.Někdy jsem ty části musel přetáčet , protože jsem na to fakt neměl , hlavně v každém díle podobný scénář vraždy - bylo vám už od začátku jasné , kdo to byl. Sérii bych ale určitě osekal na takových deset dílu , 18 bylo moc. Od druhé řady jsem dostal přesně to , co jsem chtěl více ,,nebeských a nadpřirozených věcí a to jsem dostal takže spokojenost :). 75%. ()

Galerie (261)

Zajímavosti (17)

  • Lucifer (Tom Ellis) zpívá píseň „Eternal Flame“ od The Bangles. (SONY_)
  • V úvodu dílu je v pozadí na billboardu vidět upoutávka na další DC seriál Supergirl (od r. 2015). (Hovadin)

Reklama

Reklama