Reklama

Reklama

The Impaler

  • USA Dracula: The Impaler (více)
Trailer

Recenze (4)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Skupinka priateľov si vyrazí na výlet do rumunského hradu, ku ktorému sa viažu stáročia upírskej histórie. Po čase sa však ukazuje, že časť tejto histórie sa ešte stále píše a zvedaví amíci svoj eurotrip nemusia prežiť. Nevýrazná moderná upírina, ktorá má síce príjemné prostredie a snahu o rovnako príjemne mysteriózny dej, no akosi sa vlečie a nevie sa rozbehnúť. Postavy tiež nie sú bohviečo a svojím prehrávaním, kecami a otravnosťou tomu moc nepomáhajú. A hoci ma takéto jednoduché teen horory ešte stále neomrzeli, tomuto proste chýbal väčší kus zábavnosti, alebo aspoň niečoho zaujímavého. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Impaler“ je takový klasický film stylu „Pojďme, kluci a holky, něco si natočím“. No, a tak si tihle kluci a holky něco natočili, a vám je od začátku jasné, že si taky něco natočíte, protože to bude mnohem větší zábava – myslím to natáčení, ne ten výsledek – než film sledovat. Tohle je ale pro moderní horor standardní. Je toho natočeno tolik, že se prostě musí točit i zbytečnosti. A ty snadno v celé kvantitě převládají. ()

adam9 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas neuškodí pustit si nějaký béčkový, céčkový film. A když jsem uviděl mé oblíbené téma Drakuly, nemohl jsem odolat. Film stojí za starou belu, hereckým výkonům bych se snad vyrovnal i já až na ztvárnění Veroniky v podání Diany Busuioc (tedy kromě konce, kdy se zařadí ke zbytku). Konec připomínal spíše nějaké rituální vraždy včetně sebevraždy než koncept Drakuly a doprovodná hudba byla úplně tragická. Oněch 86 minut ale nakonec uteče docela rychle, a tak až na samé dno s hodnocením nepůjdu. ()

Reklama

Reklama